Thursday, June 3, 2010

Judehatarna lurades av Hamas som vägrade ta emot Gazafrakten.

De judehatande provokatörerna som försökte bryta blockaden mot Gaza har avslöjats som expalestiner, provokatörer blandat med några navia donatörer, alla med ett kollektivt judehat. Tidningarna behandlar dem som hjältar istället för som en blandning av farliga radikaler och naiva och okunniga donatörer.

Godset som fanns på fartygen lastades på bilar i Israel efter inspektion men bilarna släpptes inte in i Gaza av Hamas. Det blev tjafs, vad kan man vänta sig av radikala talibanmuslimer?

Synd att ledande politiker, facket, vänstern och alla socialistorgansationer tar tillfället i akt och vädrar sitt judehat. Carl Bildt mfl. borde hålla sig mer neutrala när ett land försöker stoppa vapenleveranser till livsfarlig grannar som med alla medel försöker mörda dem.

Om de mordisk provokatörerna som försökte mörda de israeliska soldaterna som bordade dem verkligen velat skicka gods till Gaza så hade de kunnat följa koalitionens direktiv. Det hade gått snabbt och smärtfritt utan att någon behövt skadas. Både Egypten och Israel beordrade fartygen till hamn för inspektion men de vägrade, de måste därför ta konsekverna av sitt provokativa handlande.

Som i alla andra misstänkta smugglingsförsök så bordades skeppen så de kan undersökas, det är normalt och självklart.

Judehatarna på fartygen hade inget som helst intresse av att leverera något till Gaza, det var enbart en provokation som har ett högre syfte. Allt är styrt från Iran som riskerar tvångsåtgärder pga sina illegala kärnvapenambitioner. Iran vill skapa en distraktion som de gjorde tidigare när de beordrade Hezbollah att inleda kriget med Israel.

Det finns inga fredsälskare som vill donera till Hamas. Hamas är en terrorgrupp som avrättar alla oliktänkade i Gaza, de få som överlevde inbördeskriget flydde till Israel och vidare till västbanken.

Hamas tar varenda öre, varenda donation av de miljarder dollar som donerats av USA och väst till Gaza. Palestinerna får ingenting utom i bästa fall det allra nödvändigaste. Varenda person som bor i Gaza hade kunnat vara dollarmiljonär om inte Hamas konfiskerade alla pengar. De hålls i fattigdom i ett fängelse säger de som lyckats uttala sig till fri media med risk for livet. Hamas styr och gömmer sig fegt bakom den lidande befolkningen.

Palestinerna i Gaza lider under Hamas vapenmakt, totalt åsiktsfötryck och gangstervälde. De har ingen plan, allt de har är bara hat som de spyr ut i alla sina media.

Palestinierna lever i total misär trots att de kunnat ha moderna bostäder med alla moderna bevämligheten hemma om inte Hamas tog varenda bidragsöre. De är förtryckta, hotade, de lever i ett slaveriliknande tillstånd under ett talibanförtryck.

Det gods som levererades fick inte ens komma in i Gaza. Hamas stoppade bilarna enbart pga av en förvirrad propagandaapparat som styr Gaza, ett gäng sjuka islamistgangsters som mördar palestinerna vid minsta kritik. Varför inte ge stöd till palestinerna i stället för att ge stöd till mördartalibanerna i Hamas. dn dn dn dn dn dn dn dn svd svd svd svd svd svd svd sds svdledarblog ab ab ab ab ab dn dn

Självmordsmuslimer och socialdemokrater på Gazabåtarna. dn dn

Hamas kräver mer cement, stoppar leveransen. dn dn
Gardell, "vi kunde mörda israelerna", dn
Ledande judehatare Pierre Schori, "Israel borde inte försvara sig" dn
Sonen av Hamas grundare som heter Massab Youssef avslöjar Hamas som ett korrupt gangstervälde. Hans frispråkighet förra året gjorde att den numera islamist vänliga Obama administrationen vill utvisa honom från USA:

12 comments:

 1. Äntligen får man saklig information!
  Tack

  ReplyDelete
 2. du är ju dum i huvudet

  ReplyDelete
 3. Tycker att det kan vara svårt att urskilja sanningen i media om vad som händer i Israelregionen, har inte stort förtroende för svensk media. Detta inlägg får man ha i minnet. Är det så att vänster folk och muslimer har det gemensamt att de är emot Israel? Om det är som du säger med biståndet till palestinierna, att det försvinner ner i Hamas fickor, borde inte regeringar runt om i världen dra in biståndet, befria palestinierna från Hamas och hjälpa folket. Fast då går väll vänsterfolket i taket. Svårt, man kan ju inte lämna palestinierna att nästan svälta och då är väll enda alternativet om världen verkligen bryr sig om palestinska folket att driva ut Hamas från landet. Fast det kan ju vara så att det inte är omsorgen om palestinierna som gör att det finns ett väldigt engagemang för denna region utan hatet mot Isreal och hat kan inte föda något gott. Så de som pekar med hat mot Israel borde rannsaka sig själva och se vad de håller på med.

  ReplyDelete
 4. Självklart var det delvis en provokation för att öppna omvärldens ögon! Varken Israel, eller Egypten heller för den delen har någon rätt att borda fartyg, varken på internationellt vatten eller på Palestinskt vatten! Det måste bli slut på den här obegåvade enögdheten grundad på religiös idioti! Israel är inte någon söt och snäll demokrati i ett kaos av islamistiska fundamentaliststater. Israel är en skurkstat som ständigt bryter mot internationella lagar, regler, folkrätten och mänskliga rättigheter och de är dessutom stolta över det. Jag, precis som 99,9999999999%, har absolut ingenting emot några israeler, judar någon annanstans, araber, palestinier, eller några andra folk men man måste få säga STOPP OCH BELÄGG till den rysliga regering som har makten i Israel och Palestina just nu! Det måste sättas P för den apartheid och det förtryck som bedrivs mot människor som är fattigare och mer utsatta än de allra flesta människor till och med i Afrika söder om Sahara!

  ReplyDelete
 5. BTW: Skrämmande att använda Fox News som referens. Det visar ganska tydligt på din okunnighet!

  ReplyDelete
 6. Slutligen vill jag tillägga en sak som glömdes i det första inlägget; Det var en provokation DELVIS, men i första hand var det en konvoj som ville hjälpa det palestinska folket. Man ville själva överlämna allting för att försäkra sig om att allting kom vanliga människor till gagn och att ingenting försvann ner i korrupta militärer, poliser och myndigheters smutsiga fickor. Är det så svårt att förstå?!?!?!

  ReplyDelete
 7. Jag håller med i huvudsak men trots detta verkar inlägget skjuta vid sidan av målet.
  Påståendet att dom stackars palestinierna hålls fångna av Hamas måste ju ändå ses i relation till att denna gruppering har ett betydligt stöd av det palestinska folket.

  Med detta så vill jag inte så mycket frisera bilden av Hamas utan det är tyvärr så illa att (nästan) alla palestinier är rötägg :-|

  Se bara på parkeringsmördaren i Landskrona och militärläkaren i USA förra året som sköt ihjäl folk. Att palestinier lär ha ett dåligt anseende i mellanöstern är nog ingen tillfällighet enligt talesättet ingen rök utan eld.

  ReplyDelete
 8. @Razmatazuz: Skrämmande att använda Fox News som referens. Det visar ganska tydligt på din okunnighet!

  Väl, det är alltid lättare att skjuta budbäraren än att diskutera budskapet. :-))

  lubbe f

  ReplyDelete
 9. Välling, färskt kött, torkad frukt, konserverad frukt, tyg, höns, nötkreatur, åsnor, koriander, musikinstrument och vinäger mm. är alla förbjudna varor att föra in i Gaza.

  Jag anser att detta är en illegitim, omoralisk och kontraproduktiv politik som underminerar Israels legitima skäl att hindra Hamas från att bygga upp sin vapenarsenal med Iransk hjälp. Omvärlden och Palestinierna blir allt mer fientligt inställda till Israel och landets säkerhet äventyras på medellång sikt av den förda politiken.

  Blockaden har ödelagt Gaza ekonomi och gjort 80 procent av gazaborna beroende av internationellt bistånd. Den gynnar Hamas ekonomiskt pga terrorgruppens taxering av smugglingtunnlarna, dels politiskt genom att hatet stärks bland en ny generation Palestinier och omvärld.

  mvh/ Anders Wallgren

  ReplyDelete
 10. Mankell, Gardell, Strand , Bildt m.fl. gjorde sig själv till stort åtlöje och svenska medier var de mest onyanserade under dessa dagar. Ni som pratar om Israelisk apartheid är antisemiter som aldrig har varit i Israel. Den israeliska folkgruppen är en av världens mest rasblandade. Eller ni kanske tror att det är nidbilderna från 30-40 talen som beskriver judar närmast.

  ReplyDelete
 11. När det gäller Israel och Hamas behöver inte media vara neutral. Terrorregimen Hamas är got och det demokratiska Israel är den onda!

  ReplyDelete
 12. Det är liksom inte "svart/vitt" Hamas är kräk (men glöm inte att de sponsrades av Israel från början för att de ville ha en konkurrent till PLO som de inte ville förhandla med), det betyder INTE att Israel har rättigheter att bryta mot människorättslagar hur de vill heller...

  Israel skall föreställa en demokrati, så då är det bra om den uppför sig som en och inte bara säger det är OK att göra som de känner för att motståndaren inte heller följer reglerna...
  (hamas röstades också dit, men det gör dom på samma sätt inte mycket bättre än om de varit ren diktatur!)

  Och i fallet "mord på oskyldiga" leder Israel lätt (över 50/1), inte för att inte Hamas skulle vilja mörda fler, men Israel har betydligt bättre vapen, och totalt luftherravälde...

  (att sedan en och annan israelisk soldat (framförallt av religiösa extremist- och nybyggarsorten) hatar palestinier (inklusive civila) nog för att mörda dom, medför sådana "misstag" som israel erkänner (om de blivit VÄLDIGT motbevisade av utländsk media) någon gång då och då). Men det medför aldrig straff (för det är bara angrepp på civila som palestinier gör som är "terrorism")

  ReplyDelete