Tuesday, June 1, 2010

Obama hävdar att Jihad är bra och islamister är våra vänner.

Hans politik framstår mer och mer vara en radikal pro-islamsk politik i alla frågor som har med jihad, islamister och terror att göra. Hans agerande i frågor som rättegångarna mot terrorister, agerande vid gripandet av de senaste terroristerna, hans ointresse för en fredsprocess i palestina frågan mm, allt tyder på inkompetens men även en radikal pro-islamsk politik. Han försökte ändra USAs politik till en radikal sådan i början mer försiktigt, men det nya synsättet på jihad avslöjar en hel del om hur han tänker.

Nu hoppar Barack Obama på klagovagnen där alla judehatare, islamister och provokatorer skriker ut sitt hat mot Israel. Sverige främsta judehatare Jan Guillou beklagde att han inte kunde vara med på propagandabåtarna som fraktade vapen, provokatörer och annat till Hamas. Ingen klagar på att Hamas konfiskerat alla miljarder dollar i stöd som västländerna har donerat till Gaza under många år. Ingen undrar varför de behöver mer gåvor när de redan skulle kunna göra varje Gazapalestiner till dollarmiljonärer.

All kontakter som Obama haft med radikaler, muslimer, anti-amerikanska grupper och individer borde ha varit ett varningstecken under valkampanjen i USA, men nästan allt tystades ned i media. Därför fick de flesta intrycket att Obama var en mitten till vänster-mitten demokrat. Men nu klarnar bilden snabbt, därför är det intressant att studera vad Obamas gamla kamrater säger och hur de säger det.

Se t.ex. vad Obama administrationens säkerhetsrådgivare Brennan säger om USAs nya acceptans av jihad, islamister och försök gissa om man kunnat förutse Obams politik om man vet vad Obamas spirituelle rådgivare sagt och tycker om USA. Obama skiljer sig inte mycket från de europeisk vänstergrupperna och deras Israelhat. Det borde inte komma som en överrasking med tanke på hans historiska kontakter. svd

2 comments:

  1. Hur kan presidenten som beordrat flest likvideringar av terrorister genom tiderna vara Jihadvänlig?

    //Apan

    ReplyDelete
  2. Han fortsätter i Afghanistan, men det är det enda kvarvarande agumentet för att han bryr sig om försvaret. Det är det enda som kan ge honom lite fortsatt legitimitet som försvarsvän. Allt annat har nedmonterats. Men även Afghanistan har fått ett slutdatum av Obama som Irak fick. Om han får bestämma så upphör USAs fösvararsaktioner överallt inom en snar framtid. Men har sitter bara kvar i 2.5 år till, sen blir det en annan president. Ett PS. Jihadister slåss sinesemellan ibland, det finns många fraktioner, ibland enas de i kampen mot väst, USA, kapitalism, etc.

    ReplyDelete