Saturday, June 5, 2010

Hatgruppen "Ungdom mot rasism" hjälper inkompetenta politiker behålla makten.

Hatgruppen "Ungdom mot rasism" finansieras av de politiska partierna som vill stoppa all opposition mot dem.

Partierna vill ha kvar sina bekväma kravlösa välbetalda jobb. De vill inte att någon rör om i grytan och vädrar ut och exponerar allt kaos partierna skapat.

Partierna använder sitt etablissemang, staltiga och kommunala bidrag för att skapa små militanta grupper som slår ner på Sverigedemokrater och andra.

"Ungdom mot rasism", är en klick som skapades i ett försök att stoppa all debatt i Sverige, vem vill ta debatt med "rasism"? De använder förtal, smutskastning, lögner, misstänkliggörande för att försöka förtala SD och andra. Eftersom riksdagspartierna inte vill göra sånt smutsigt jobb själva så finansierar de istället militanta gatugrupper som är villiga att göra det. De sitter en armlängs avstånd från militanta våldsgrupper och andra extremister.

Riksdagspartierna har på det sättet skaffat sig en effektiv gatumaffia som inte behöver anpassa sig till parlamentariska metoder som t.ex. ärlig och öppen debatt. De behöver inte agera demokratiskt, de behöver inte vara sakliga, det behöver inte tala sanning. De kan ljuga och skrika, de kan störa politiska möten, de kan samordna demonstrationer, rekrytera ännu fler extrema/militanta grupper, misshandla valarbetare från andra partier och fördärva deras valkampanj.

Riksdagspartierna behöver inte ens förkasta deras metoder eftersom ingen journalist undrar varför de finansierar dem.

Partierna hoppas "Ungdom mot rasism" som skapades inför valet 2010 och de andra grupperna de finansierar klarar sitt uppdrag. Uppdraget är att stoppa konkurrerande partier så de väljs in igen och kan fortsätta förstöra landet. Media och partier ger dem allt möjligt stöd, inte minska kritik riktas mot dem, inga frågor ställs.

Inget parti, ingen grupp eller person kan förklara hur de förvandlar "kritk mot asylpolitikern" till "rasism".

Användandet av ordet "rasist" visar att de inte har ett enda argument och att de inte vågar ta debatt. Så känner man igen en inkompetent person, han eller hon kallar dig rasist när orden tryter, när de inte har några argument och de vet att de förlorat debatten. De skiker rasist och gömmer sig i en skrikande hop medan Sverige brinner omkring oss.

Den valkampanj de bedriver syftar enbart till att ge riksdagspartierna fler röster och ge SD färre röster, det är deras huvudsyfte. Metoderna är samma som partiernas metoder. De undviker all debatt, de smutskastar och ljuger och vågar aldrig förklara sina åsikter.

Därför är partierna inte bättre än de gatuvåldsgrupper och extremister som de finansierar oavsett om de låtsas om att de inte stöder utomparlamentariska metoder. De ljuger och bedrar folk, det främsta beviset på det ser vi runtom oss varje dag, de har aldrig talat om sanningen om invandringspolitiken eller dess konsekvenser. svd dn

1 comment:

  1. inkompetenta idioter. läs på innan ni häver ur er massa jävla skitsnack! för det första bildades Ungdom Mot Rasism inte 2010, utan 1996 och inget annat. vidare så är ert rasistiska floskleri här inget annat än förtal mot den demokratiska antirasistiska rörelsen, som ni nog sannerligen bör korrigera om ni inte vill åka på en polisanmälan för just förtal.

    ReplyDelete