Sunday, June 6, 2010

Smutskastning av SD med korrupta extremister som källa hjälper inte debatten.

Expo skapades av extremister och har sedan dess drivits av samma typ av extremister. En av gundarna, Tobias Hubinette är en dömd våldsbrottsling som dessutom uttalat ett djupt rasistiskt hat för svenskar. Han har sagt bl.a. "låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande, leve det mångkulturella klasslösa samhället leve anarkin".

Tobias mfl skapade Expo och Afa, de är drivna av hat och rasism och deras enda syfte är att förstöra Sverige och Sverigedemokraterna och andra som vill ändra på Sveriges invandringspolitik. De är revolutionärer.
Deras arbetsmetod är att spionera på SDare och hitta deras namn och hemadresser så att deras broderorgansiationer Antifa och Afa kan förstöra deras hem, fordon och arbetsplatser. Dessutom så publiceras SDarnas namn av Expo med syftet att de ska frysas ut i samhället, de ska förlora sina jobb och uppdrag om de överlevt Afas mordförsök.

Antifa/Afa ligger bakom flera mordförsök på politiker, de kommunicerar med Expo, de är kamrater i samma kamp, de är kamrater med producenter på statliga Radio och TV.

Det är groteskt att media använder vänsterextremisterna i Expo - Afa som källa, att media kallar Expos medarbetare för "journalister" när de är simpla vänsterextremister med ett enda syfte; att se till att ingen debatt förekommer i de viktigasta politiska frågorna.

Det är groteskt att media inför ett val använder den dynga som Expo tillverkat för att "informera" väljarna samtidigt som polisen söker efter flera Afa "journalister" för mordförsök.
Vidare talar Gudmundsson om SR Kalibers skandalösa spionerireporage med dolda kameror på SD där de inte hittade något kontroveriellt och trots det gjorde en reportageserie om sitt spioneri.

När SR producenten ställdes till svars i TV så sade TV reportern "är detta allt ni har" syftande på att SR Kaliber inte hade något intressant material, inte hade hittat något förutom några etniska skämt. SR producenten visste inte ens vad vitmakt musik var, hon avlöjades som en urblåst idiot i TV. Dessutom ljög hon och sade att alla partier var utsatta med samma slags spioneri men sanningen är att bara SD utsattes.

Den ledande journalisten på SR Kaliber avslöjades som vän med vänsterextremisterna på Expo. Hennes man försökte väljas in som kommunist, även han jobbar på SR.

Vidare använde SR våldsextremisterna i Expo för kommentar till Kaliber reportaget, trots att SR producenten och Expo i hemlighet var vänner. När det avslöjades i samband med reportagets TV sändning så tog SR producenten och Expo ledarna blixsnabbt bort alla bevis från Facebook.

Därför är det sorgligt att SVD använder den typen av korrupta hatreportage som källa, och använder de korrupta skaparna som någan slags legitimitet för klagomål mot SD. Här avslöjas Kaliber.

Det är ett långsökt försök att smutskasta SD igen utan att ens ta upp SDs politik, utan att vilja ta en debatt med dem.

Att SR och Expo avslöjades som korrupta ljugande extremister borde ha blivit nyhetsreportage, men bara privata bloggare skrev om det. Privatpersoner är de enda som idag bedriver riktig journalistik.

Stora media fortsätter som vanligt. De skyddar korrupta politiker och institutioner istället för att granska och avslöja dem. Istället granskar de individer och nya småpartier som vill ha slut på korruptionen och den livsfarliga politik som förs. Så här fungerar media.

Dessutom sa har nu alla nya kommentare stängs av från artikeln så att vanligt folk inte tillåts påpeka alla felaktigheter i artikeln, dåligt SVD. Inget av det som media gör öka deras trovärighet, tvärtom, allt de gör bidrar till att de förlorar all sin trovärdighet.

1 comment:

  1. Jag tycker det är sorgligt att Expo i media framställs som en oberoende/opartisk källa. Expo framstår ju snarare mer och mer som en slags vänstervriden medial IB-kopia som har sina tentakler överallt. Det är alltmer tydligt att Sverigedemokraterna skulle behöva en (oberoende) socialkonservativ medieplattform som rapporterar nyheter på ett ärligt sätt. En medieplattform som inte vitpixlar eller döljer fakta. Det finns nämligen ett sug efter ocensurerad information hos mediekonsumenterna som för närvarande inte tillgodoses av gammelmedia.

    Det är inte en tillfällighet att vänstern och borgarna satsat på att ha "egna" tidningar, där lämplig propaganda från ledarsidan blandas med mer eller mindre vinklade nyhetsreportage. Dessa reportage eller nyhetsinslag framstår och presenteras f.ö. inte som tydlig propaganda riktad enbart till de redan "frälsta" och just därför slinker den ner utan större tankemotstånd hos de stora massorna. Till och med notiserna från TT är ibland politiskt färgade.
    Sverigedemokrater och andra som vill påverka samhällsutveckligen måste börja arbeta mer journalistiskt och på så sätt få ett större inflytande på samhällsutvecklingen. För att detta ska fungera i realiten så måste man undvika att framställas i negativ dager. Man måste klart och tydligt visa att man inte bara rutinmässigt kan avpolleteras som isolationistiska "rasister" genom att vara extremt tydliga med att man inte motsätter sig en integrerbar mängd invandrare, så länge de anpassar sig och sköter sig enligt "svenska normer".

    ReplyDelete