Wednesday, June 2, 2010

En mördare släpps fri trots uppenbar skuld i brottet.

Den 23-åriga statslöse palestiniern som mördade Inger 78 på en parkingsplats i Landskrona har släpps ur häktet trots att han och rätten är eniga om hans skuld i brottet.

En skyldig mördare släpps ur häktet trots att han dömts som skyldig i tingsrätten och kommer att dömas som skyldig i hovrätten efter sitt överklagande.

Det är ett tydligt exempel på hur rättsystement har kollapsat i Sverige.

I media har man en säregen verklighetsbild, SVD: "Dömd för p-platsbråk på fri fot."

DN: "Dömd för p-platsbråk på fri fot."

I ett bråk brukar bägge parter gå till aggresivt angrepp, med den beskrivningen antyder media att den 78-åriga Inger gick till våldsamt angrepp mot den stackars 23-åriga mördaren som kanske bara försvarade sig mot den mordiskt farliga ligisten Inger 78?

Tidningarna beskriver mördaren som "bråkig", de beskiver mordet som "bråk". Som om han inte ens behöver en dom, som om det vara bara en liten betydelselös konfrontation. Det vara bara "bråk" mellan 79-åringen och 23-åringen, bråk, så lite är ett männsikoliv värt i Sverige. Man får kalla kårar av hur domtolar behandar mordoffer i Sverige och hur media beskriver ett mord som "bråk".

Det finns en Facebookgrupp som beskriver fallet som det är och vill straffa mördaren, gå dit om ni vill göra något åt brottsligheten. Domstolarna vill uppenbarligen inte göra något åt den. Domstolarna är bara en pinsam formalitet för att låtsas att vi har lagar och regler.

Som krydda på såren så ställde hans släkt till ett helvete under rättegången. De hotade domstolspersonal och kastade saker, ett vittne har hotats. Släkten skyddade mördaren men de har inte dömts för det brottet. Och nu har polisen lovat skydda mördaren, men allmänheten får tydligen inget skydd, så går det till i det "nya Sverige".
Ni själva kan blir nästa mordoffer, i media blir mordet nedvärderat som ett "bråk", hur skulle det kännas? Vidrigt. sds skanskan svt

Övriga nyheter i det "nya" dårsverige: Handgranat kastades in i bil.8 comments:

 1. Jag hoppas att detta leder till något som gör att riksdag och regering vaknar! Ska det kosta ynka 1 år och 10 månader att slå ihjäl försvarslösa gamlingar så är fanimej måttet rågat! Nästa gång är du själv som avlivas eller din mamma eller pappa, morfar, farfar, mormor, farmor... Rättsrötan har alltså tagit sig ända in till Hovrätten i Skåne och Blekinge?

  ReplyDelete
 2. Hur kan de? Är det någon som tänker på offer och framtida offer i det här landet?

  ReplyDelete
 3. du behöver slå upp definitionen för mord - det han är fälld för är vållande till annans död, inget annat

  ReplyDelete
 4. svava, du behöver slå upp ordet överklagande, domen har inte vunnit laga kraft, men alla vet vad han gjort. "Mord begås av den som uppsåtligen berövar en annan människa livet. Straff: fängelse i 10 år eller på livstid. Är brottet mindre grovt döms för dråp till fängelse i lägst 6 och högst 10 år."

  ReplyDelete
 5. Dags att rösta på Sverigedemokraterna eller starta medborgargarden.

  ReplyDelete
 6. vi måste få bort asylinvandringen i Sverige!!!!

  ReplyDelete
 7. HERREGUD FINNS DET INGET ATT GÖRA FÖR ATT FÅ BORT INVANDRARNA FRÅN SVERIGE?

  ReplyDelete
 8. "Dags att rösta på Sverigedemokraterna eller starta medborgargarden."

  Helst båda delarna. Vi kan ej längre lita på myndigheterna d v s exakt som i MENA. Sverige är numera ett klan-samhälle m a o.

  "HERREGUD FINNS DET INGET ATT GÖRA FÖR ATT FÅ BORT INVANDRARNA FRÅN SVERIGE?"

  Att bilda medborgargarden är första steget, nästa är att bilda rena miliser och gerilla-grupperingar som har till uppgift att terrorisera inkräktarna och fördriva dem.

  ReplyDelete