Thursday, June 17, 2010

Hemsida hänger ut väktare och poliser.

Jag hittade en ny hemsida som hänger ut väktare, f. d. väktare och poliser.

Hemsidan sätter ut privata foton, namn, adress, födelsedatum, telefon och emailadress. Dessutom så efterlyser de mer information om andra personer personer som är med på de privata bilderna som finns med på de uthängda. Bilderna ser att ha med de uthängdas familjer och barn. En del bilder ser ut att vara tagna av mobiler på stan när de arbetar.

Ibland finns en kort kommentar vid bilderna som förnedrar personen de hänger ut.

Hemsidan har inget syfte, annat än att bara hänga ut myndighetspersoner.

De som ligger bakom hemsidan måste vara kriminella och andra som kanske råkat ut för polisingripanden eller väktaringripande som är ute efter hämnd.

Vi sätter inte ut adressen dit men hoppas den stängs ner snart. De i media som nyfiket besöker hemsidan borde ha viktigare saker för sig än att gotta sig i oskyldiga som hängs ut pga sitt yrke.

7 comments:

 1. Vi är graffitimålare som hänger ut de väktarna som maktmissbrukar och begår tjänstefel, snacka inte skit när du inte vet.

  Vi misshandlas när ingen ser av ett speciellt vaktbolag som har hand om säkerheten bland kollektivtrafiken.

  Vi är inte yrkeskriminella, vi är trötta.

  Hundar som biter ifrån, både cybert och fysiskt.

  ReplyDelete
 2. Sluta för då för faan att måla graffiti. Ni förstör ju oftast någons egendom. Jag kan tycka att det är lika bara att skjuta er så slipper ni fortsätta med er "konst". Jävla banditer, det gör inget om ni får stryk eller ännu bättre om någon sprutar er färg i era egna ögon.

  ReplyDelete
 3. "Trötta" Sov mer då!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. "Vi är grafittimålare"!! haha, kan det vara det som är problemet kanske?....ärthjärna!

  ReplyDelete
 6. Vakter är ofta riktiga psykopater som bara vill känna makt. Man behöver inte vara kriminell för att råka ut för deras övervåld.

  ReplyDelete
 7. Jag jobbar som väktare och jag har då aldrig varit tvungen att mot sätta våld mot någon person. Jag löser problem med att prata med folk. Inte med att dra fram batongen och ge ett slag. Den är endast till för att användas om en väktare blir på hoppad av någon person som vill utöva en väktae för våld. Eller är på väg att utöva våld. Och då har jag ändå 3 års erfarenhet innom att arbeta som väktare...

  ReplyDelete