Wednesday, June 2, 2010

Migrationspolitiken ingen tuva, snarare atombomb.

Det kommer att bli den avgörande frågan i valet. Det är den viktigaste frågan parallellt med jobben och ekonomin. Allt annat är oviktigt i jämförelse.

(Tuva, fallgrop eller kärnvapen?)

Inget parti har sagt hur de vill föra en asylpolitik, invandringspolitik eller migrationspolitik.

De är rädda att ta ställning eftersom ett stort antal uppseendeväckande mord, mordförsok och andra grova brott riktar intresset mot invandrare och deras oerhört höga brottslighet som drabbar oss överallt.

Invandringspolitiker är grunden och man måste ta ställning. Att ta fel position innan valet kan begrava ett parti, de är medvetna om det och därför dröjer beslutet.

Moderatalliansen tog aldrig ställning innan förra valet 2006. Väljarna antog helt felaktigt visade det sig, att Moderaterna skulle göra något åt den misslyckade invadringspolitken, men det blev tvärtom. Det blet mycket värre än den politik som sossarna fört.

Sossarnas ställningstagande kommer att bero på om de begriper att väljarna vill ha ett invandringsstopp eller inte. Sosseledningen har överlåtit mycket av sin beslutanderätt till V och MP. De kanske tror, helt felaktigt att en större invandring ger dem fler väljare vilken den förra sosseledningen inte skulle trott, så korkade var de inte tidigare.

Det återstår att se om partierna tar ställning och hur de motivera sig. Men det är ingen tuva de riskerar åka över, det är en atombomb som ligger osäkrad på vägen. Om de fattar vilket håll de ska köra för att rädda sig så kan hela Sverige vinna på det. Men om partierna kör över bomben så förlorar de själva och hela Sverige förlorar. Alliansens import av 400 000 asylfall och deras anhöriga under 4 år, knappt någon hade asylskäl, ja det är ett kärnvapen, ingen tuva. Allt tar slut, så viktig för Sveriges framtid är frågan. svd svd

Övriga nyheter, tretton personer dog pga bråk. Det kallas "bråk" i media när folk mördas, men bara ibland (se nedan). dn

1 comment:

  1. Israels ambassadör i Sverige har på ett sakligt och helt ärligt vis lagt fram alla argument som finns och som entydigt klart belägger Israels rätt att stoppa fartygen på internationellt vatten för att kontrollera lasten så att inga vapen fanns med i lasten. Dessutom erbjöd de fartygen före äntringen att lotsa fartygen in i israelisk hamn, lossa lasten och efter kontroll ta den till Gaza. Mellan Hamas och Israel råder krigtillståndsliknande situation, ävensom mellan Hamas och den palestinska myndigheteen som representeras av Fatah. Gazastranden har annekterats av Hamas och befolkningen där är deras gisslan. Hamas är terrorstämplat av världen. Israel har i stora delar lämnats själva att lösa terroristfrågan i Gaza med arabvärldens tysta medgivande eftersom Egypten och Gulfstaterna är livrädda för att den islamska fundamentalismen ska hitta näring och få fotfäste. Egypten har redan förbjudit terrororganisationen Muslimska Brödraskapet, som socialdemokratiska kristna Broderskapsförbundet haft förstående kontakter med. Mankell och Gardell har ju inte precis gjort sig kända för att vara Israelvänner, utan har tvärtom gett uttryck för att Israel inte har rätt att existera, vilket är precis vad tokern i Iran gör som dessutom lovat att utplåna Israel. Vissa av deltagarna på Ship to Gaza har säkert varit "nyttiga idioter", medan andra varit fullt medvetna om att de lånat ut sin närvaro och sina namn till turkiska islamister som satsade på en stödaktion för Hamas. Ingen trodde ju båtarna skulle få passera! Vad man inte räknade med och som bara islamisterna på det turkiska fartyget visste, det var att äntrande israeler skulle attackeras med järnrör, knivar och skjutvapen, vilket inte gav Israel alternativ till vad som sedan skedde. Inte mindre än 16 soldater från Israel blev skadade, en del allvarligt, flera skjutna.

    Idag har USA deklararerat att Israel hade rätt att enligt krigets lagar stoppa fartygen.

    Svenska politiker måste lära sig se skillnader mellan vanliga , invandrare och invandrande muslimer, bland vilka senare alltid finns ett växande antal våldsamma islamister, utan varje tanke på att bli "integrerade". För dem är målet en islamsk stat av Iran-typ. Detta betyder med de mycket högre födelsetal muslimer har än svenskar, att inom några decennier bor det flest muslimer i Sverige. T o m den värsta tok måste begripa vad som då händer med den demokratiska parlamentarismen, men varför då inte våra politiker som nu finns i riksdagen? Att vädja till dessa navelskådande lögnare om att tänka på sina barn och barnbarn hjälper inte. Idag handlar det om att totalmörka de misstag som gjort beträffande det mångkulturella samhället. För mig framstår de som omänskliga och förrädare.

    Hör vad Janne Josefsson säger om det mångkulturella och hur han medger att svensk media mörkat för befolkningen - http://www.youtube.com/watch?v=TtIsnktYyFA&feature=youtube_gdata

    ReplyDelete