Wednesday, May 12, 2010

Asylsökande spottar på svenskar och misshandlar, de våldför sig på demokratin.

I vår västliga kultur kan vi sitta och lyssna på ett föredrag fredligt och civiliserat.

Men när primitiva analfabeter lyssnar på samma föredrag så kan det omedelbart bli bråk, misshandel, hot, kris, hysteriska utbrott och krig.

De lyckades med våld stoppa Vilks föredrag trots polis, vakter och SÄPOs närvaro. Jag har inte skämts så på länge. Det var ett av det mesta pinsamma evenemang jag sett i Sverige.

Det var vedervärdigt, groteskt, man blir äcklad in i själen. Blodet kokar, det här kan inte stå obesvarat.

Föredraget avstyrdes av myndigheterna istället för att skicka ut dem som våldförde sig på svenskarna, de som misshandlade åhörarna och Lars Vilks, de fick stå där och skrika.

Se hur de asylsökande muslimerna behandlar åhörare. De asylsökande som Sveriges skattebetalare bekostar med 1 miljon kronor om året per person de vill inte ha demokrati och yttrandefrihet men vad flydde de ifrån?

De jublar när de lyckas avbryta Vilks föredrag. Personen som meddelar att mötet (1:40) avbrutis säger åt muslimerna att de kan fortsätta med sin "opinionsyttring" utanför, som om misshandel och använda våld för att stoppa yttrandefriheten är en "opinionsyttring"?

De spottar på en man som sitter ner, de slår och misshandlar honom, de skriker hysteriskt åt honom, han skyddas inte av polisen, har sitter ner och tvingas ta emot och förnedras efter att han förmodligen bara tänk sitta ner och lyssna på ett fördrag. Det var ett vedervärdigt beteende av muslimerna och det var tjänstefel att inte skydda åhörarna och inte gripa och åtala alla inblandade.

Vad ska vi göra med dessa individer? Det var en dum fråga eftersom det bara finns en sak att göra. Gör en lång lista med namn, hämta dem och skicka dem till andra sidan jorden, något annat alternativ finns inte. Frågan är bara när och vem som stiger fram och påtar sig jobbet att befria Sverige från vedervärigt patrask. Det lär inte bli riksdagspartierna eftersom de nu behandlar dem som sveriges viktigaste folkgrupp, sveriges framtid. En skrikande, hysterisk framtid med våld och muslimska regler utan rättigheter. De flydde hit för att skapa en egen nation lik den de flydde ifrån men rikare, eftersom vi betalar dem för att eliminera vår frihet. svd dn dn dn ab ab Exp Exp svd dn dn svd15 comments:

 1. Det är detta vi har att vänta av framtiden.
  Det finns en agenda hos välutbildade islamister att genomföra vad som står i korananen, nämligen att islamisera hela världen.
  Sverige är ett tacksamt och lätt byte då de får allt stöd från våra ledare, särskilt från vänstern då. Att skicka dem till andra sidan jorden lät som en bra idé men tyvärr är det helt orealistiskt då resten av västvärlden skulle införa sanktioner mot oss, eller ännu värre bomba oss. Serberna försökte ju med fascistiska metoder att göra just det. Man kan alltså inte använda våld för att komma tillrätta med de som vill backa världen till 600-talet utan det är bara att sitta still i båten och hoppas på ett mirakel. Tyvärr.

  ReplyDelete
 2. Men det är rätt att använda våld och samma metoder för att stoppa dem tydligen? Vad tragiskt att vissa människor fortfarande tror att de sitter kvar i sandlådan och tror att de ska få vara själva där om de bara kastar mer sand på de andra som kommer med en annan sorts spade och hink.

  ReplyDelete
 3. Om ingen hade bråkat hade de 260 åhörarna tagit del av vad Vilks hade att säga och visa. Nu sprids hans budskap över världen via nyhetsmedier, youtube etc, han blir en hjälte i yttrandefrihetens namn. Att inte Muslimerna fattar att deras agerande bara förstärker hans position är konstigt. Kanske stoppade de tillfälligt en föreläsning. Men gav egentligen bara hans budskap mer kraft. Korkat av dom, bra för Vilks!

  ReplyDelete
 4. Alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer.

  ReplyDelete
 5. Religiös diktatur som islam kan inte införlivas i en demokrati utan att samhället splittras, det är som olja och vatten. Det bästa är att låta det svenska samhället gå vidare utan islam och muslimer, de kan återbördas till sina ursprungsländer där de kan utöva sin religion som tycks vara det enda som betyder något för dom.

  ReplyDelete
 6. Religionen är det inget fel på (är själv muslim), men det är ju uppenbart att dessa människor gick på föreläsningen för att bli provocerade. Vilks är en djävul han med, men jag tycker det hade varit bäst om vi bara struntade i honom och det han uppfattar som konst. Det kommer alltid finnas folk som avskyr oss eller vår religion, men varför måste vi ta till med våld? Jag är troende muslim, men kan bli så himla irriterad på vissa muslimer som inte kan tänka klart. Sätt er i skolbänken, läs en bok. Hjälp till i samhället istället!

  ReplyDelete
 7. South Park visade MUHAMMED redan under säsong 5, innan muslimerna i europa blev överkänsliga för ngt oförargligt

  Observera att Muhammed även var med i vinjetten till VARENDA AVSNITT under säson 6 och 7 ;-D

  http://www.xepisodes.com/episodes/504/Super-Best-Friends.html

  ReplyDelete
 8. Jag blev glad när jag såg videoklippet med De uppretade muselmanerna. Kanske väcker den upp någon svensk och ser vilka motsättningar och slitningar ett land kan få när invandringen löper amok.
  Sverige balkaniseras och en konflikt som i forna Jugoslavien är inte ett otroligt framtidsscenario om inte invandringspolitiken drastiskt ändras.

  Ju fler gånger muselmanerna fastnar på film då de beter sig så här desto bättre.

  Alla som vill minska invandringen till Sverige borde investera i en smidig liten videokamera och bege sig ut i svenska förorterna och bedriva lite medborgarjournalistik.

  ReplyDelete
 9. Islam är en religion, ingen "religiös diktatur". "Religiös diktatur" existerar för övrigt inte, det finns däremot diktaturer som styrs av fanatiska religiösa.

  ReplyDelete
 10. Islams ideologi är ett hinder för att islam skall vara kompatibel med demokrati.
  Hur kan då dessa bråkmakare ha rätt att torpedera rätten att ha en fria åsikter?!
  VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar.
  Troende muslimer befalls att utöva jihad.
  Troende muslimer befalls att införa sharialag.
  Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.
  Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade:
  ”Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.”
  Jag torde aldrig att jag skulle bli så negativ inställd mot denna flock av GALNA HUNDAR!
  Nu räcker det med denna packet av fanatiker – bäst blir det om de är hemma där de tillhör. Blir då bland sina ägna likatänkande….
  Försök att lägga en kommentar på Muslimska friskolan…
  ”Lägg upp en kommentar till: Muslimska friskolan
  Den här bloggen kan bara kommenteras av gruppmedlemmar.”

  ReplyDelete
 11. Jag tror att många som har skrivit kommentar om islam, äntligen vet ingenting om islam. Deras bild av islam är baserats på det har fått via massmedia. Läs lite om islam och sedan kan man vara med i debatt! Ni ska komma ihåg att islam är bland de största religioner i världen och senaste 30 år media i Västvärlden har bara målat svart bild av islam. I varje religion finns det en skara av personer med extrema åsikter och när det gäller islam de får ganska mycket plats i media och det finns en avsikt med det. Jag tror att de flesta muslimer i Västvärlden vill leva normalt liv men den kristna samhälle är inte beredd att acceptera det. Hur muslimer behandlas ute i världen kan man se på flera exempel: Palestina, Afganistan,Irak, det är muslimer som är offer i sina egna länder. Det är demokratiska länder som invärderat länder ovan och sedan gömmer sig bakom demokrati. Vad kan man se det som: Korståg i moder tid !
  Och en kommentar till den som nämnde Serbien, jag tycker att det synd att ni har inte fått den stora Serbien som ni har drömt om, att ni har inte lyckades förinta en obeväpnad folkgrupp och när det började gå dåligt för er Europa var där för att rädda er.

  ReplyDelete
 12. Fel: Mannen som sitter ner och blir spottad på är polis. Den enda som skadar Vilks är säkerhetsvakten.

  Visa inte bara stöd till Kurt Westergaard utan även till Samuel R. Delany som säkerligen skulle fått exakt samma reaktion av en sal med kristna. Men då kanske yttrandefriheten tog slut?

  ReplyDelete
 13. Jag är väl medveten om risken att NATO kommer att bomba oss men det är en risk vi måste ta. Alternativet är 100 gånger värre, att vårt vackra underbara fosterland sakta men säkert kommer sjunka ner i islamträsket och införlivas i deras älskade ummah. Vad det kommer innebära för oss svenskar är inget mindre än att vi kommer reduceras till slavar åt mohammedanerna. Detta kommer ske redan i er livstid. Än värre blir det för era barn och barnbarn. Därför måste vi kämpa för vårt land och repatriera alla mohammedaner tillbaka dit dom kom ifrån. Annars kommer det att bli vår undergång.

  ReplyDelete
 14. Att muslimerna har en agenda som går ut på att ta över är ingen hemlighet för oss som levt nära och med muslimer själva. Tyvärr har mina många kontakter med muslimer i Sverige inte gjort mig mindre orolig inför framtiden.

  ReplyDelete
 15. Den Facebookgrupp som uppmanar att MÖRDA VILKS har enligt Fria Nyheter på http://frianyheter.wordpress.com/2010/05/12/muslimsk-facebookgrupp-uppmanar-till-mord-pa-lars-vilks/ startats av Hussein Ali Khan. HÄR SER NI FOTO på fanskapet (inifrån Facebook, utan palestinasjal) - http://tinypic.com/r/33vgl1i/5

  463 medlemmar när jag var inne!

  ReplyDelete