Tuesday, May 18, 2010

Muslimer bedriver klappjakt på svenskar.

Den tanken slog mig för länge sedan. Idag skrev Sydsvenskan det i en artikel. Tidningen skriver att "det pågår en människojakt i Sverige".

Nu handlar det inte om alla hedersmord som drabbat svenskar och invandrare eller "vanliga" mord, våldtäkter och andra grova brott som är vardagsmat.

Det handlar om klappjakten på Lars Vilks. Hur han jagas, misshandlas, utsätts för mordförsök, mordhot, får sitt hem bränt och på alla möjliga sätt hetsas av livfarliga asylsökande muslimer i Sverige.

Vilks föredrag i Uppsala avbröts efter ett mordförsök. Myndigheterna som hade ett antal poliser och vakter på plats klarade inte att hålla ordningen på mötet. Livsfarliga angripare kasta sig över Vilks och över publiken som protesterade, publiken och polisen misshandlades och spottades på.

Till slut blev det "islam", som betyder underkastelse. Myndigheterna böjde rygg och övergav yttrandefriheten, de överlämnade makten till de aggressiva muslimerna trots att de borde gripits och dömts till hårda straff.

Det var ett makalöst brott mot vår självständighet och demokrati. Det var vidrigt att se. Nu har filmen som spelats in visasts upp på youtube, hela världen kan se hur svaga och otillräckliga våra handlingförlamade myndigheter och beslutsfattare är. Alla andra länder kan se att man inte kan hålla ett möte i Sverige om det ogillas av asylsökande muslimer.

Sossarnas kristna broderskapsrörelses ordförande Peter Weiderud uttalar sig om mordförsöket. Han sade att de som försvarar Vilks är "yttradefrihetsfundamentalister".

Den ledande sossen menar alltså att yttrandefrihet inte längre behövs. Låt muslimerna ta över gatorna med våld, det är ytterst vad Weiderud säger.

Sydsvenskan har märkt att varken Fredrik Reinfeldt eller Mona Sahlin har sagt ett pip.

Folkpartiets ordförande Jan Björklund är tyst, likaså Maud Olofsson och Göran Hägglund i KD skriver Sydsvenskan.

Kommunistpartiet V uttalade sig bara om yttrandefriheten i kurdistan, inte ett ord om samma problem i Sverige.

Sydsvenskan noterar vidare att varken Publicistklubben eller Tidningsutgivarna har inte sagt ett ord om händelsen. Publicistklubbens främsta uppgift är att slå vakt om yttrandefriheten, och Tidningsutgivarna hävdar att de kämpar för yttrandefriheten.

Inget parti, ingen media organisation, inte en enda liten kommunalpolitiker har sagt ett ord om det hur allvarligt detta hot mot vår frihet är.

Expressen och Sydsvenskan ser händelsen som ett hot mot yttrandefriheten. HD.se kräver skydd för Vilks, andra media verkar inte ha en åsikt.

Har svenskarna passiviserats så mycket att vi resignerat och nu är mogna att inställa demokratin och överlämna makten till gatans våldsmän, är demokratin så jobbig att hålla igång att det inte är värt besväret längre? Hur kunde polisen ge upp istället för att åtala?
Den totala tystnaden är en skrämmande indikation på att något mycket allvarligt håller på att hända i Sverige. Samtidigt som hela etablissemanget har lagt locket på så kokar det av ilska överallt i hela Sverige. Om de politiker som håller tyst om sådan här sak väljs tillbaks till riksdag och kommuner så har Sverige i stort sett begått självmord.

Antingen väljs dessa dårar tillbaks till sina kravlösa befattningar eller så väljer man in nya politiker som säger det som alla tänker, det som är självklart. Om det händer så finns det hopp, annars inte.

Vi vill ha nya politiker som inte tolererar den typen av asylsökande i Sverige. Vi måste välja in politiker som utan rädsla eller tvekan säger i klartext att vi ska använda alla medel för att bibehålla yttrandefriheten och mötesfriheten, inte bara för politiker och valarbetare men även för de som vill visa komiska teckningar, alla har rätt att inte utsättas för våld eller hot. sds hd svd dn ab kvp

Övriga nyheter, två personer skottskadades nära Reinfelds bostad i Täby. dn

3 comments:

 1. From Sweden.
  If muslims kill Sweden artists is it self defense to kill muslims?
  Help to cure and help muslim children from islam.
  Send this info to muslim childrens home page,
  When "prophet" mohammed was 50 he marry a 9 year child,
  So he was a fucking pedophile and a slave owner.
  Watch and read
  http://www.mohammedt-shirt.com. please don´t translate.
  it´s not mine ip nr

  ReplyDelete
 2. Nu får det räcka
  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=11294
  Sprid detta.

  ReplyDelete
 3. Kolla de här som demonstrerade på 1 maj i Borlänge! Hårdtrimmade för svensk arbetsmarknad, inte sant?
  http://i47.tinypic.com/t4y815.jpg

  ReplyDelete