Saturday, May 15, 2010

Dårbloggare tar över Centern.

Det blir en underhållande valkampanj nu när allt fler islamister, judehatare och dårbloggar typer tar över Centern.

(Ove Sviden (c), ser helt normal ut vid första anblick)

Förut var det Mahmoud Aldebe som ville bli riksdagsman för Centern innan han hoppade av.

Han har deklarerat bla. att:

"mitt uppdrag är främst att se till att muslimerna har det bra"

"alla som är emot att muslimer flyttar in till Sverige är bottslingar och de måste spärras in i fänglse."

Han har krävt Sharialagar i Sverige som säger att kvinnor är värda hälften av mannen. Han kräver betald ledighet för alla muslimer varje dag så de kan be och speciella helger med betald ledighet. Han kräver speciella räntefria lån, men bara till muslimer. Han kräver islamska skolor, privata, som vi betalar.

Han kräver att all opinionsbilding styrs med syftet att ändra på folks uppfattning om muslimer, vi ska med statliga ingrepp i media tvingas byta vår uppfattningar om att:

"invandrarna har trängt sig i Sverige och att de belastar landets nationella resurser” och att ” det endast är de själva som är hela orsaken till den höga arbetslösheten och ekonomikrisen och inte minst orsaken till sina egna problem."

Läs om den nya Centernledarens krav här. Centerns partiledaren sade nyligen som svar på frågan om Adelbe att "vi accepterar alla som riksdagskandidater."

Den nya riksdagskandidaten för Centern, Ove Sviden, tycker att judarna förintade sig själva, bara 13 familjer i världen är ansvariga för alla krig de senaste 200 åren, familjerna styr hela världen, ligger bakom all knark och är inavlade. Läs mer om Centerns nya satsning i riksdagen. läs hans hemsida och hans teorier om att CIA och judarna styr allt.

Det gamla bondeförbundet bytte för länge sedan namn till Centern, men de var ändå landsbygdens parti och slog vakt om traditioner och landsortern som till stor del bidrog till välfärden. Centern hade landsortens röster, de tystlåtna grovarbetarna på jordbruken, bonderna och småorterna. Har Sverige förändrats så mycket att Centen nu är muslimernas parti, dårbloggarnas parti, judehatarnas parti, västhatarnas parti, antikapitalismens parti. Vad hände? Olofsson tog in alla i partiledningen oavsett vad de står för oavsett vad de tycker och tänker, hon har sagt att Centern tolererar alla. C behöver folk eftersom de snart åker ur riksdagen, de behöver vem som helst. dn svd dn Exp dn

4 comments:

 1. Ta en titt här: http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Bankers.htm

  ReplyDelete
 2. Hi friend, i will follow you advice whenever it would be proven and relevant, otherwise, bye.

  ReplyDelete
 3. Then you won't learn anything new.
  Bye.

  ReplyDelete
 4. Vem som helst kan gå med i vilket svenskt parti som helst. Därför finns det också rättshaverister, islamister, kristna fundamentalister och andra snurriga personer i alla partier. Mahmoud Aldebe deltog i Centerpartiets provval, han fick ett obefintligt stöd och fick inte vara med på valsedeln. Det är så en bra partidemokrati fungerar. Centerpartiet visade att man inte har något som helst förtroende för en sådan person och det var jättebra!

  ReplyDelete