Thursday, May 20, 2010

Jag heter Lars Vilks, vi är Skånepartiet.

Idag är det den första årliga officiella "rita muhammed dagen".

En internationell uppmaning till alla att skapa komiska bilder på Muhammed och lägga upp dem på sina hemsidor, bloggar, onlinekonton osv. Som reaktion på mordförsöken på komiker som South Park skaparna, muhammed tecknare mfl så ska vi översvämma världen med muhammed teckningar.

En lämplig bild att publicera i dag är den som gjorde att regeringen vill åtala ett konkurrerande parti i Skåne. Skånepartiet åtalas för en av sina valaffischer. Reinfeldt regeringen anser tyligen att den med sanningen överensstämmande affischen inte kan accepteras av Fredrik. Lars Vilks var nära att mördas i Uppsala pga av liknande teckningar och polisen stoppade Vilks föredrag istället för att kasta ut eller åtala de asylsökande muslimerna.

Valkampanjen ser ut att hålla på att gå åt skogen för regeringen, det är för många ingrepp mot yttrandefriheten av regeringen. Hoppas väljarna inser vad som håller på att hända. Därför borde man ytterligare förnedra Fredrik och hans mordiska islamist vänner genom att ställa frågan, "är den här teckningen tillåten av dig, ledare Fredrik?"

Påminn väljarna om vad regeringen gör mot yttrandefriheten i maskopi med mordiska asylsökande muslimer, det här är allvarligt. Inget att skämta om, men vad gör man när landet nyss förlorat rätten till fritt uttryck mitt under en valkampanj? Påminner det om valet 2006? svd dn dn


No comments:

Post a Comment