Wednesday, May 26, 2010

Världsrekord i våldtäkter i Kongo.

Våldtäkt har använts som ett vapen i krigets Kongo och i andra länder, som en medveten strategi.

Den svenska biståndsministern Gunilla Carlsson deltog i presentationen av en SIDA finansierad rapport om könsrelaterad våld i Kongo, ett av världens mest utsatta länder tillsammans med Sverige.

Hon anser att det finns en risk att frågan inte tas på tillräckligt stort allvar, dels för att kvinnans ställning är så svag i Kongo och dels för att landet inte är en rättsstat eftersom bara ett litet fåtal förövare straffas, säger hon.

Det kan man hålla med om, men tyvärr så ligger Sverige skrämmande nära Afrika i den frågan. Vi har Europarekord i våldtäkter och kanske världsrekord i hur få skyldiga som döms i våldtäktsfall. Av 7000 årliga våldtäkter i Sverige (2008 och 2009) så döms bara 200 - 300 personer.

Inga politiker har tagit upp våltäktsepedemin i Sverige, men vi skickar ministrar och experter till andra länder för att ta upp samma fråga. Det gränsar till ett kriminellt ointresse för våldsituationen vi har i Sverige. Trots det så kommer säkerligen inte våldet tas upp som en valfråga.

Trots att bara 4 % av de skyldigs döms, vilket betyder att 96 % av alla våldtäktsmän går lösa på gatorna, och ett europarekord så har inte en enda politiker börjat prata om det. Har partierna tystnadsplikt eller vad kan det bero på att ingen vill diskutera det problemet? Vem ska man ringa och klaga på det, Interpol, FN? svd dn dn Fria Tider

9 comments:

 1. Eran syn på rättssamhället är ett hot för det samma.

  Det ANMÄLS 7000 våldtäkter varje år i Sverige. En anmäld våldtäkt är inte en utförd våldtäkt, även ifall feminister vill det till så. I Sverige har vi också en väldigt lätt definition om vad våldtäkt är, vilket får att Sverige definierar mycket mer saker som våldtäkt, som inte andra länder gör. När vi gjorde detta 2004/2005 fördubblades andelen 'våldtäkter' i sverige.

  Sedan är en anmäld våldtäkt inte = ett offer. En person kan ha anmält 500 våltäkter, och har en person blivit våldtagen flera gånger, tillexempel inom ett förhållande, så blir varje våldtäkt en anmälan.

  Du får också räkna med de falska anmälningarna som ligger på 10-25%.


  Eller så kan vi helt enkelt göra som ni, allt är invandrares fel. Kasta ut dom.

  ReplyDelete
 2. Eller så kan vi kastrera återfallsvåldtäktsmän.
  Då borde statestiken förbättras.

  ReplyDelete
 3. Jag är mer orolig för de ökande VÅLDTÄKTERNA I SVERIGE! Men det ger naturligtvis mer i plånboken att oroas för the Africa situation...

  ReplyDelete
 4. ddadyperspective, det ger partierna mer förtroende om de riktar intresset utomlands. Alla partier förlorar på att saken tas upp i sverige, precis som om allt annat kaos tas. Därför hemlighåller de så mycket de kan och valjar afor inte vet något.

  Someone beklagar att vi exponerar det stora antalet våldtäkter, är kankse en valarbetare för ett av de partier som skulle förlora på att sannngen avslöjas. Tyvärr hjälps vaken offren eller landet som helhet av att Someones åsikt, att fortsatta hemlighålla all grov brottslighet med målet att invandringsfrågan inte tas upp.

  Allt är inte invandarnas fel, det är ett missförstånd. "Bara" 85 % av våldtäkterna begås av invandrare enligt en statlig rapport. Ingen regering har lyckats minska brottsligheten, samtliga politiker är inkompetenta och måste bytas ut, det är den enda lösningen.

  ReplyDelete
 5. Klart som korvspad vad våldtäktsökningen beror på. Hörde igår ett repotage i P1 om en svenska som intervjuat 170 st soldater och befäl i Afrika som begått våldtäkter under alla krig. Hon hade skrivit en doktorsavhandling.

  Männen skilde noga mellan "kärleksvåldtäkter" som inte var så våldsamma till sin natur och begicks utfrån "mannens naturliga behov av sex" och de andra "förnedringsvåldtäkter" som var väldigt våldsamma och hade helt andra syftet än sexuell tillfredsställelse.

  Jag tänkte att det är ju för fasen dessa babianer som kommer hit utan att få ett ord på vägen om VILLKOR och upplysningar om vad DEMOKRATI innebär eller att Sverige är AVKRISTNAT OCH ICKE-RELIGIÖST SAMHÄLLE!

  Våra idioter till "folkvalda" släpper alltså in dessa "naturfolk" i landet helt utan förpliktelser så att våra kvinnor och barn lever farligt som obeslöjade behöver ingen tveka om.

  Ja varenda en av de som sitter i regering och riksdag nu måste bytas ut!

  ReplyDelete
 6. dday, läs den senaste artiklen om den skrämmande nya grundlagen. I morgon TVINGAS vi med den nya grundlagen att bekosta samtliga etniska gruppers kuturella och religiösa evenemang, moskeer och organisationer oavsett vad kostnaden blir. De kan stoppa yttrandefriheter närsomhelst, mm.

  ReplyDelete
 7. Undrar hur fort det kommer gå att släcka ner bloggar nu när dom får helt nya befogenheter? Kommer vi snart att mötas av Error 404 och Sidan kan inte visas när vi försöker komma till våra favorit-bloggar?

  ReplyDelete
 8. Varje klok svensk måste prioritera Sveriges, sina barns och barnbarns framtid och SE HOTET FRÅN ISLAM som för alltid skulle förändra landet vi älskar till en diktatorisk teokrati! Jag känner till grundlagsändringarna "Two Invandrare" och det är bedrövligt... Riksdagsvansinne MOT folket!

  http://ddayperspective.wordpress.com/2010/05/28/kommentar-till-wargentins-inlagg-faran-med-troga-politiker-httpfrianyheter-wordpress-com20100527insandare-faran-med-troga-politiker/

  ReplyDelete
 9. Ja, läs bara detta blogg inlägg om ytterligare ett fall som "rann ut i sanden" och ingenting hände medans offret får leva med det livet ut:
  http://prinsessansanna.blogg.se/2010/may/man-far-tydligen-gora-vad-man-vill.html

  ReplyDelete