Tuesday, May 4, 2010

Reepalus judehat Malmös minsta problem.

Reepalus välkända judehat och hest mot judar är inte Malmös största problem.

Malmös stora problem är utveckligen i krigszonen kring Rosengård och närliggande stridsområden. Fientliga trupper som försöker hitta på svepskäl till att bedriva våld och förstörelse hotar nu med skottlosssning.

Reepalu ligger bakom de flesta av Malmös problem och nu visar de svenska myndigheterna sitt stöd för Reepalu och försöker stoppa kritik mot honom.

Ett radioprogram som för första gången kritiserade Reepalu fälls i Granskningsnämnden. I radioprogrammet var Svante Weyles kritisk mot Reepalu och SR menade att kritik mot offentliga personer borde få förekomma.

Granskningsnämnden menar att SR missuppfattat, man kan inte kritisera politiker oavstt om det handlar om deras judehat eller annat.

Samtidigt ska JK granska en valaffish som sattes upp av Skånepartiet. Affischen upplyste om att Muhammed, profeten var en pedofil som gifte sig med en 6-årig flicka och våldtog henne vid 9 års ålder. Affichen polisanmäldes och polisen skickade anmälan till JK som hanterar yttrandefrihetsmål. hd

Som vanligt så är yttrandefriheten inte självklar i Sverige, den är begränsad när det handlar om att peka ut brottslighet som muslimer ligger bakom oavsett om det är Muhammed som pedofil eller andra. Vi tillåts inte kritisera de livsfarliga etablerade politikern som förstör Sverige, inte ens i valtider. Skanskan. svd ab svd

JK friar Reepalus hets. Svd

Följ den oroväckande utvecklingen i Sveriges Bagdad, Malmö. Notera att den ytterst ansvarige politikern Reepalu (s) aldrig någonsin kritiserat ett enda upplopp eller våldsinslag som begåtts av invandrare, jihadister, Afa eller andra gatuterrorister. Jihad i Malmö.

No comments:

Post a Comment