Tuesday, May 25, 2010

Mona Sahlin ger upp makt till V och Mp.

Göran Persson skulle aldrig visa en så märkbar svaghet som Mona Shalin nu visar upp. Hon har gett V och Mp fritt fram att bestämma de "nya socialdemokraternas" politik.

Socialistalliansen vill nu skifta svensk utrikspolitik och ge sig in i de radikala träskmarker som Sverige befann sig i under Olof Palmes tid. Då hade Sverige en klart antikapitalistisk och USA hatande politik. Palmes regim stödde varenda kommunistdiktatur runtom i världen. Han försökte göra Sverige till en kommuniststat med en rad olika reformer men lyckades bara till 50 %.

Vänsterns antiamerikanska krafter styr nu sosseskeppet rakt in i Palmes träskmarker. Det lilla kommunistpartiet V tillåts styra med MP trots att Vs trend i väljarundersökningar indikerar att stödet för V minskar och det är troligt att de kommer att hamna utanför riksdagen.

V alliansen visar inte bara en ny radikal sida men även en hatisk retorik visar sitt fula tryne. Partier kan inte ställa krav på andra nationerns utrikes- och säkerhetspolitik, partierna ska i första hand bekymra sig om Sveriges interna angelägenheter. Därför beter sig vänsterblocket på ett omoget och förvirrat sätt när de skriker ut sina nya propagandistiska verklighetsfrämmande ideer. Vänstern låter nu mer som Nordkorea eller Iran med sina hatangrepp och extrema krav på att USA drar tillbaks alla sin styrkor över hela världen. Det tyder på ett svagt och okunnigt ledarskap över en förvirrad grupp som inte har en realistisk politik samtidigt som vi har massor med stora olösta problem hemma i Sverige. Har Sahlin gett upp allt till Ohly och Mp? svd ab ab svd

No comments:

Post a Comment