Monday, May 24, 2010

Varje nedgång för SD blir rubriker, men uppgångarna tystas ned.

Ibland undrar man varför alla media, som om de har en tyst överenskommelse, behandlar Sverigedemokraterna på exakt samma sätt.

De bibehåller en total tystnad om deras politik och var de står i olika frågor. Dessutom så tar man aldrig upp deras kärnfrågor till debatt i media, andra partier tar inte heller upp de viktigaste frågorna som berör Sverige idag.

När SD slår sina tidigare rekord i väljarundersökningar som de gör varje månad så är alla tidningar helt tysta om det. Media försöker hemlighålla SDs fantastiska uppgångar. SDs kraftigt uppgående trend är solklar precis som den nedgående trenden för KD och Centern, de är snart ute ur riksdagen, utbytta mot SD. Både KD och C har beskrivits som "nära sammanbrott" och "står inför en kollaps".

Som om alla tidningar har en tyst överenskommelse så skriver alla media stora rubriker varje gång Sverigedemokraterna går ned i väljarundersökningar.

Jag var inte född vid utbrottet av WWII men jag har inte någonsin sett att Aftonbladet haft större text i en artikel än i dagens artikel om "SD raset". Den har den största text jag någonsin sett i Aftonbladet.

Det går inte att värdera SDs skiftningar i väljarundersökningar eftersom det inte pågår någon offentlig debatt i samhället som kan påverka åt endera hållet.

All debatt pågår däremot intensivt online i fri media på åtskilliga olika platser. De största politiska siterna i fri media har ett intensivt informationsflöde om de politiska frågorna som SD tar upp.

Därför kan man få två helt olika intryck om den politiska debatten i Sverige beroende på om man läser ledande politisk fri media eller inte. Man måste tyvärr dra slutsaten att många lever kvar i en medial stenålder och ännu inte har upptäckt de mest intressanta politiska hemsidorna som är:
http://www.friatider.se/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://politisktinkorrekt.info/
http://natverkmotpk.blogspot.com/

KD ledaren i Agenda. ab

KD nära sammanbrott med 3.5 %. ab


No comments:

Post a Comment