Sunday, May 9, 2010

Moderaterna kan inte hantera brottsligheten.

Moderaterna i Malmö vill ta över makten där.

Det borde inte vara svårt med tanke på att Malmö förstörts av de styrande socialdemokraterna. Hela världen känner vid det här laget till att Malmö inte längre tillåts ha internationell sport pga. hot mot spelare. Malmö har dagliga upplopp och oroligheter pga den politik som förts.

Så visst kan andra partier vinna ett val där. Eller kan de? Malmö är lik många andra svenska städer med att de har en oerhört stor andel invandare, runt 40 %. Har det betydelse i valet? Ja det har stor betydelse eftersom undersökningar visar att invandrare väljer vänsterblocket nästan till 90 %. Det skulle betyda att 40 % av befolkningen, invandrare, väljer S + V till 90 %. Sedan tillkommer de vanliga svenska väljarna som stöder vänsteblocket, de kanske är 20 - 40 %.

Med de siffrorna så skulle knappast Moderaterna eller andra kunna få en majoritet, vänsteblocket ser ut att vara fast förankrade vid makten om de siffrorna stämmer.

Visserligen får inte alla invandrare rösta i kommunalvalen, bara de som varit folkbokförda över 2 ar. Dessutom så struntar många i att rösta eftersom de inte är intresserade av att integrera sig.

Andra partier kan ta över sossarnas makt, men Moderaterna har ett problem.

M säger att de nu ska lyssna på befokningen, ett helt nytt koncept för M, men de har ändå inte förstått vad befolkningen vill.

M säger att de ska bekämpa brottsligheten med bättre belysning, fler mobila polisstationer, fler larmtelefoner och lägre straffbar ålder.

Det är inte lösningar på problemet, det är bara något som är som marginellt verkar låta bra.

Belysningen hjälper oss se de brinnande förorterna bättre men hjälper inte mot själva brotten.

Mobila polisstationer kanske bara gör att brottslingarna blir lika mobila i motsatta riktning, dessutom är de väl redan mobila idag.

Hur hjälps ett brottsoffer som just rånats på sin mobil av fler larmtelefoner? Hade man haft tid att ringa polisen hade man redan gjort det från mobilen. Det hjälper inte mot brott, det gör bara att man kan ringa efter brottet, dvs för sent, om inte telefonen förstörts och brunnit upp och om man inte jagas av brottslingarna.

Lägre straffbar ålder är bra, men i verkligheten kommer det inte hjälpa av flera skäl. Tyvärr grips nästan inga brottslingar. De få som grips hamnar nästan aldrig inför domstol, fallen läggs ner eller tappas bort. Den ännu mindre gruppen som döms får ju inga straff att tala om och därför kan Modereternas plan inte hjälpa Malmö eller någon annan ort. Den bara låter bra vid en ytlig anblick. De struntar i grundorsakerna till brottsligheten.

Moderaterna få F = Fail i betyg. skanskan

I natt brann det igen och som vanligt så stenades brandkår och polis i socialdemokraternas stolthet, Malmö. svd ab dn sds dn Kvp

Stora mängder vapen och sprängämnen hittades i Malmö. sds

3 comments:

 1. Ja den eller de som tror att de uppräknade åtgärderna får annat än ytterst marginell betydelse bör nog vakna omgående. Detta löses endast genom hårda tag, indrag av bidrag följt av en omfattande repatriering

  ReplyDelete
 2. INBÖDESKRIG ÄR MYCKET NÄRA FÖRESTÅENDE !!!

  ReplyDelete
 3. Vad menas med "vill" när det gäller politik? Det finns så många viljeinriktningar och knappt några hinner genomföras och utvärderas innan nästa projekt höjs till skyarna. Att det ofta går illa är inte förvånande. När samhällsbygge sker med grunden förfuskad blir inte risken mindre för att allt rasar ju högre man bygger! Man kan förstå olusten för riksdagspartierna att behöva erkänna felbedömningar som gjorts, men verkligheten i dagens Sverige talar sitt tydligare språk, så förnekanden är lönlösa. Sedan många år tillbaks har Sverige med sin lilla befolkning inte haft möjlighet att införliva invandrare på ett godtagbart vis.

  Det är naturligtvis kränkande att "folkvalda" politiker skyller på främlingsfientlighet bland väljarna när sanningen är att de partier som svenska folket valt att representera dem i det svenska parlamentet istället har brustit i ansvar och framförseende. DET kommer ni krakar förhoppningsvis få plikta rejält för när valresultatet i höst står klart och mandaten i riksdagen fördelas. Min förhoppning är att det under den efterföljande fyraårsperioden blir gott om tillfällen för C, KD och V att sysselsätta sig med friluftsaktiviteter och eftertanke...

  ReplyDelete