Friday, July 23, 2010

Alla ska älska alla i en kollektiv orgie tycker ledande kristna.

Fyra kristna skriver ett debattinlägg inför valet och passar på att förnedra ett av våra partier, knappast är en kristen gest men vem ligger egentligen bakom artikeln?

De fyra tycker att vi ska älska alla oavsett vilka de är och vad de har gjort, vi ska helt enkelt strunta i allt och drömskt bara koncentrera oss på att älllllllskaaaa.

De fyra undrar om vi är beredda att älska juden och muslimen. Jag undrar vilken jude och vilken muslim? Menar de bara generallt att vi ska älska alla även de vi inte känner i någon slags romantisk dröm?

Om vi vaknar till lite och ser vad vi lärt oss om judar i Sverige generellt de senaste åren så märker vi att de inte skapar rubriker eller minnesvärda händelser, de sköter sitt utan rubriker. De enda rubriker vi ser är när muslimer och socialdemokrater i Malmö fördriver judarna till andra orter. svd

Om vi studerar vad vi lärt oss om muslimer i Sverige de senaste åren så märker vi genast en sammanhängande tråd. Först märker vi att de lyckats stoppa vår yttrandefrihet med aggressivt våld och hysteriska angrepp på svenskar som vill hålla ett föredrag eller ett politiskt möte. De har dessutom försökt mörda flera personer som vill hålla föredrag eller prata politik. Alla muslimer har inte gjort det, bara några. Men de som lyckats stoppa yttrandefriheten med sitt våld och sina hotelser, det är de som märks och de är de enda som räknas, därför måste de betraktas som de ledande muslimska figurerna.

Vi har dessutom märkt att dagliga rubriker som handlar om grovt invandrarvåld, en oerhörd brottslighet som muslimer ofta är skyldiga till. Dessutom så läser vi dagligen om nyankommna muslimer som kräver egna moskeer, egna koranskolor, egna kulturella institutioner. Muslimskt inflytande har dessutom påverkat lokalbefolkningen de bor så ursprungsbefolkningen, svenskar, invandare och judar drivs ut pga av våld och hot mot dem.

Frågan som borde ställas är; är muslimer beredda att anpassa sig och tolerera yttrandefrihet, demokrati, svenskar, judar och andra etniska grupper, eller ställer de sig alltid utanför med krav på särlagstiftning och speciella regler bara för dem?

Självklart ska ingen tvingas älska varann, men vi kan kräva av alla som ankommer till Sverige att de respekterar demokrati, yttrandefrihet och kulturella och etninska skillnader, de muslimer som inte gör det måste flytta tillbaks dit de kom ifrån.

Vi i Sverige måste ta ansvar för landet och befolkningen, vi ska inte tolererar våld eller hot mot oss, mot judar eller mot andra grupper. Vi ska inte tolerera brottslingar och gangsters som slår sönder Sverige så fort de kommer hit.

Det är inte islamofobi att kräva att vi återfår vår yttrandefrihet och rätten att hålla möten utan att angripas av livsfarliga extremister från vänstergrupper, muslimer eller andra som utövar våld och hot.

Det är inte islamofobi att kräva att få besvara persongrepp av radikala kristna som tillåts använda artiklar för politisk propaganda. De tillåts förnedra ett parti och oss andra kanske en eller fler miljoner svenskar som inte håller med dem.

Jag vet inte om Lars Vilks är islamofob nu efter att flera muslimer försökt mörda honom, massor med muslimer hotar honom och nu när hans yttrandefrihet stoppats.

Det är nog fel att kalla potentiella mordoffer för islamofober, och att den primitivt förenklade beskyllningen kommer från kristna är synnerligen osmakligt.

Dessa underliga karaktärer som kallar sig kristna, säger att våra kristna och traditionella helger gör det "svårt" för muslimer att fira sina helger. De klagar på att muslimer diskrimineras, det hjälper oss en aning när de inte tillåts inte mörda släkt eller oss pga av "heder".

De skriver att (muslimernas, min not) religion utrycker samhälleliga frågor som "fordrar ett politiskt förhållningssätt."

I klartext så kräver dessa fyra kristna att Sverige med politiska beslut ändrar på våra lagar , regler, helger och traditioner så muslimers krav tillfredställs.

De fyra skriver att tolerans borde var ett renlighetskrav i valrörelsen. Det betyder att om vi inte tolererar islam och muslimernas beteende i Sverige så är vi orena och inte ska tillåtas delta i valet. Samma tänkande dominerar islam, icke-troende är orena och ska inte ha några rättigheter.

Vidare fortsätter de babblande drömmarna och menar att vi kommer att byta ut vår kutur mot en högre stående kultur när islam har integrerats till fullo.

De menar att minoritetstraditioner kommer att överges då "den högre stående kulturen" införs, därför att traditioner (våra) blir "opraktiska" i deras framtida Sverige.

De avrundar artikeln med att säga att tolerans inte är nog, vi MÅSTE älska alla muslimer och andra.

Artiklen är ett utstuderat krav på att svenskar måste tolerera islam. De försöker visa att islam representerar en bättre kultur, ett högre stående kultur än vår, en viktigare kultur än vår, därför måste den svenska kulturen upplösas.

Var kommer termer som "högre stående kultur" och "renlighetskrav" ifrån? De låter som om artikelförfattaren har läst boken som säljer bäst i den muslimska världen; Mein Kampf.

Man får det bestämda intrycket att muslimer har författat artikeln och att de använder ordet juden för att ge någon slags legitimitet åt artikelns krav på underkastelse och ovillkorlig tolerans.

Det är inte vi eller judar som har problem med tolerans, det har alltid varit muslimer som inte tolererar andra kulturer eller krav på anpassning. De fyra kristna borde ägna sig åt att be och tro istöllet för att skriva politiska artiklar. De har ingen aning om vad islam är, de är okunniga och fyllda av fördomar och låter sig utnyttjas i politiska syften. Den politik de förespråkar leder i slutänden till att kristendomen och den svenska kulturen elimineras. De erkänner att de inser det, därför är de inte ens värdiga att kallas kristna. dn svd dn

3 comments:

 1. Religionen tar alltför stor plats i Sverige nuförtiden. Har skrivit lite om det här:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/07/22/religionsfrihet/

  ReplyDelete
 2. Jag har inga problem med religion, bara politiska islam som inte bara är en religion, men även en brutaliserande politisk rörelse ungefär som nazismen var.

  ReplyDelete
 3. Absolut, och därför ska inte islam få ta större utrymme än någon annan religion. Den ska utövas privat och INTE inverka på andra samhällsfunktioner. Hålls den på mattan kan den förhoppningsvis tyglas.

  http://exitsverige.blogspot.com/2007/04/kapitel-9-slutsatser.html

  ReplyDelete