Saturday, July 10, 2010

Säljer sossekvinnor sex?

Eller är det kommunistkvinnor, eller miljöpartister?

Det kan knappast handla om ett vanligt fnask, snarare ett politiskt köpt fnask eftersom fnasket i fråga kontaktade Aftonbladet, suspekt nog bara några veckor innan valet.

(Bilden: Palme, En sosse, revolutionär och våldtäktsman och fnaskköpare enligt ett 14-årigt fnask)

Sossarna har i varje valkampanj hittat på skandaler som bara varit till för att skandalisera och rikta misstankar mot borgerliga partier eller politiker. Det är deras metod i varje val eftersom de inte har något i sitt program som kan locka väljare. Högre skatter, vem lockas av det?

Om Littorin dömt för brott vilket ingen påstar eller bara kommunicerat med ett sossefnask, eller kanske trott att han betalt för terapi så är det inte något som borde utnyttjas i en valkampanj. Det tar allt intresse från de viktiga frågor som borde tas upp i valet.

Jag är ingen Littorin-vän, men jag kan skilja på vidrig journalistik som ger spaltutrymme åt ett anonymt sossefnask som påstår något som kanske inte ens är sant.

Om fnaskets historia stämmer så är det knappast bara borgerliga som hon utfört tjänser åt. Statistiskt sett borde hon haft fler sossekunder, men det skulle man knappast avslöja i Aftonbladet, en LO-ägd sossetidning som inför valet bara har ett enda syfte; att få sossarna valda. Det var inte Aftonbladet som på 70-talet avslöjade att ledande sossar inklusive Olof Palme och Justitieminisern Geijer haft sex med mindreåriga fnask och var skyldiga till våldtäkt. Aftonbladet mfl som försökte tiga ihjäl det avslöjandet, den sk Geijer affären. Politiker är inte moraliskt högtstående, inte media heller, de samarbetar oftast men i valtider är allt tillåtet.

LO har lovat att gå hårt ut mot de borgerliga. Hur skulle de göra det utan en tidning, deras egna Aftonbladet med helt samvetslösa skribenter. De kan hitta på vad som helst, det är Sossarnas enda metod att vinna väljare.

Media borde skärpa sig och ta upp viktiga saker som våra brinnande ghetton, europarekord i våldsbrott och varför riksdagspartierna inte tar de sakerna i valdebatterna eller ens försöker göra något åt det. dn svd svd ab ab svd dn dn

7 comments:

 1. Lite väl mycket dubbelmoral, tycker du inte? Du sysslar ju med smutskastning utan empiri(din egen åsikt räknas inte som trovärdig källa) i nästan alla dina inlägg, det här inkluderat.

  ReplyDelete
 2. Om man påpekar Aftonbladets smutskastning så kallar du det smutskastning, det måste vara sosselogik. Den är oslagbar, men underhållande.

  ReplyDelete
 3. Det perfekta karaktärsmordet. Komma med minst sagt vagt underbyggda anklagelser på ett preskriberat brott som polisen aldrig lär röra så vederbörande aldrig blir helt friad. Läser man i AB så är det lite väl otroligt att kvinnan skulle missat vem Littorin var ändra fram till just några veckor innan valet. Littorin är ju ingen doldis i regeringen precis och har varit uthängd innan.

  ReplyDelete
 4. här finns mer moderat smutsbyk..

  http://www.totalskandal.se/sida20.html

  ReplyDelete
 5. Statistiskt sett, vilka har råd att knulla för 2000 per ligg? S? Statistiskt sett är de kriminella torskarna moderater hela bögen, samt horan med tanke på bostadsort.

  lolboat

  ReplyDelete
 6. OBS - Vi vill lämna en viktig fråga öppen: Kan Sven Otto Littorins vårdnadstvist ha med dessa beskyllningar att göra? Det är mycket vanligt med falska beskyllningar mot män i vårdnadstvister. En man som är god förälder med ett välkänt namn för alla måste smutskastas mycket hårdare än en okänd person. Det här kan vara ett taktiskt utspel för att medvetet plocka Sven Otto Littorin från banan…

  ReplyDelete
 7. Borde vi bestraffa Tiger Woods för att han bedrog sin hustru?
  Borde vi bestraffa Sven Otto Littorin för att han köpte sex og bedrog sin hustru?
  Borde iranierna bestraffa Mohammadi Ashtiani för att han bedrog sin man?

  Nej, sexköp är inte förbjudet i Sverige därför att på så sättet kan vi hindra att äkta män bedrar sina hustrur? Nej, vi begrundar sexköpslag på jämlikhet mellan könen. I andra länder det finns lagar som förbjuder prostitution, men de har en annan grund: att skydda familjen och hindra utomäktenskapliga sexuella relationer som hotar familj. De är stiftade mot äktenskapsbrott.

  När en äkta man bedrar sin hustru, hustrun kan lida när hon får veta om otrohet. Men det är inte våld mot kvinnor. På samma sätt att det inte är våld mot man när en kvinna bedrar sin make.

  Sexkjøp är brott eftersom där män utövar sin ekonomiska makt över kvinnor. Og därför man straffar inte kvinnan, utan bara mannen. Kvinnan bör inte vara en sak som en man kan köpa.

  Vi har fyra olika alternativ hur man kan förehålla sig till sexköp.

  1. Acceptera helt att kvinnan kan få ekonomiskt ersättning av mannen.
  2. Acceptera, att kvinnan kan ekonomiskt ersättning av mannen i långvariga relationer, men inte i tillfälliga relationer.
  3. Inte acceptera att kvinnan får ekonomiska föredelar av mannen varken i långvariga eller tillfälliga relationer, (exklusive att mannen betalar sin del av barnens kostnader).

  Den nuvarande sexköplagen påverkar till jämlikhet bar på nivå 2. Men på denna nivå det är fråga om bara om marginal ekonomiska siffror. De stora pengarna rör sig mellan män och kvinnor i äktenskap.

  Även om lagstiftningen om sexköp inte ännu har nått nivå 3, har flera och flera unga par valt att inte köpa eller sälja sex i sitt äktenskap och trots äktenskap har separata ekonomier mellan varandra.

  ReplyDelete