Friday, July 9, 2010

Sverige bryr sig inte om riktiga flyktingar i Afghanistan eller Haiti

Sveriges politiker satsar hundratals miljarder kronor årligen på hjälp, men inte hjälp till behövande katastrofoffer eller flyktingar i u-länderna. De satsar allt vårt kapital på de snyggt klädda "flyktingar" som lyckas ta sig till Sverige med mobiler och goda kunskaper i hur vårt välfärdsystem fungerar.

De som betalar 100 000 kronor för att smugglas till Sverige är de som får del av vår välfärd men de har inte ens flyktingstatus. De andra, de som är riktiga flyktingar och katastrofoffer får ingenting eftersom våra politiker inte bryr sig om riktiga flyktingar eller riktiga katastrofoffer.

(Bilden: Flykting eller inte?)

Allt våra politiker bryr sig om är att få hit hundratusen fler varje år, helst ännu fler. Deras status är betydelselös eftersom varje skäl de nyankommna uppger accepteras som "flyktingskäl".

Hela asylsystemet har urholkats så att man behöver bara känna "otrevnad" i hemlandet för att få flyktingstatus här av våra Åsa-nisse politiker, vilket tjänstemän på Migrationsverket vittnar om varje dag i privata bloggar.

Dessutom förföljs alla som vittnar om asylsystemets kollaps. Tjänstemän avskedas och åtalas, privatpersoner och partier förnedras, förtigs och förringas av Åsa-nisse politikerna och deras kumpaner i media.

Det tabubelagda politiska ämnet som behandlas som en osäkrad granat av etablissemanget är asylpolitiken, invandringspolitiken och allt som hör till.

Ingen har förklarat varför ingen tillåts diskutera saken, varför inget parti vill ta upp frågan eller debattera den och varför media stoppar alla kommentare omedelbart när saken kommer upp.

Varför är vår invandringspolitik totalt blockererad från all offentlig debatt och insyn?

Det är vår största kostnadspost och mest samhällsomvälvande politiska program, så varför är allt kring asyl och invandring förbjudet minerat område? svd svd dn

1 comment:

 1. Ja, just denna fråga ältar vi ständigt och överallt i bloggosfären. Jag tror att det finns en mental låsning där propagandan varit så stark att käkarna låser sig när detta kommer på tal. Det blir alltså en fysisk blockering.

  Läs kommentarer på Thoralfs blogg igår som påvisar hur insyltade alla politiker är i alla olika rörelser, kampanjer, grupper mm som bankar in detta budskap i alla hjärnor. Därför blir folk paralyserade när ämnet kommer på tal. Det är en masspsykos, helt enkelt.

  Igår bidrog Olsson med ett nytt faktaspäckat flygblad. Läs mer om det här:

  www.aktualia.wordpress.com/flygblad

  Hjälp till att sprida sanningen!

  ReplyDelete