Tuesday, July 20, 2010

Elisabeth cyklar hem efter jobbet, kallas svennehora, får kläderna söderskurna och,


sedan inleds en lång plågsam tortyrsession.

De tre sadisterna sprang ikapp Elisabeth 26, efter att hon cyklat förbi dem. Hon var på väg hem efter jobbet i Onsdags kväll.

De hann ikapp och blockerade vägen för henne, de drar fram en kniv och rispar henne och kallar henne "jävla svennehora", det typiska stridsropet när invandrare vill förnedra svenskar.

De kastar omkull hennes cykel och knuffar in henne i dungen vid sidan av cykelvägen. Det var vid 10-tiden på kvällen vid Köpingevägen i Hammarby - Västerås. De leker med Elisabeth som ett skadat djur. Hon får sin topp avskuren, bältet i hennes shorts skärs av. De tre skrattar och hejar på varann. Den äldste har en iskall blick, han rör inte en min och verkar vara helt inställd på att slutföra sin plan.

Den äldsta är runt 20 år, de andra två ser ut att vara runt 15 år gamla.

När hon försöker putta bort den äldste skär han henne igen i benet. Efter flera minuter av tortyr och ovisshet infor vad som kommer härnäst kommer ett par 14-åringar förbi på cykel, de plingar och det skrämmer sadisterna, de skriker "vi drar, ta henns väska".

Den 26-åriga undersköterskan blir sittande i kvällsljuset vid vägkanten, blodig med sönderskurna kläder.

Ett par i 50-årsåldern kom förbi, men de stannade inte ens, kanske livrädda av synen.

Polisen hittade inte förövarna, de går fria och kommer säkert försöka överfalla nästa "svennehora" som inte har på sig den obligatoriska burkan.

Elisabeth säger att "det som stör mig mest är deras kvinnosyn, jag kämpar på och sköter mig, nu kan jag inte ens cykla hem. Nu kan jag inte ens sova, jag har inte fattat vad som hänt."

Elisabeth klarade sig från våldtäkt den gången, men nästa gång kanske hon inte har samma "tur".

Nitton kvinnor våldtas varje dygn i Sverige och det Europarekordet ökar varje år utan minsta försök från myndigheterna sida att ta itu med brottsligheten. En statlig undersökning visar att invandrare ligger bakom 85 % av alla våldtäkter. I Norge är invandrare skyldiga till alla våldtäkter i vissa kategorier.

Valet är snart över och inget parti har hittils tagit upp den grova brottsligheten. Hur länge de kan tysta ner all invandrarbrottslighet är upp till allmänheten, när de börjar kräva svar på frågor kanske politikerna tvingas svara. De tvingas erkänna hur de misslyckats i alla avseenden, de kommer inte frivilligt ta upp alla problem eftersom de kommer att förlora den debatten. vlt

No comments:

Post a Comment