Thursday, July 8, 2010

Billström (M) kräver svar av andra men vägrar redovisa sin egen invandringspolitik.

Därför är det märkligt att Tobias Billström (m) kräver svar av de rödgröna om deras invandringspolitik. Inget borgerligt parti has yppat ett ord om sin invadringspolitik, men Billström kräver att de rödgröna visar sina kort. Ett pokerdrag. Han vill hålla sin egen politik hemlig och kräver öppna kort från oppositionen. Billström själv måste ställas till svars.

Alliansens politik är att inte ha en politik, asylpolitiken är ett havererat kaos utan like.

Alla som kommer till Sverige accepteras utan frågor, utan krav, utan en tanke på vilka konsekvenser det leder till. Ingen får kriminell bakgrundskontroll, det gjorde att vi har EU-rekord i grova vålsbrott. Ingen får följdfrågor om deras flyktingstatus vilket kunde avslöja att de flesta som kommer till Sverige inte är riktiga flyktingar.

Allt man behöver göra är att säga "flykting" så öppnas alla dörrar, ens kulturella behov får prioritet. Så gick det även till under sosseregeringen, men då tog vi "bara" in i genomsnitt 50 000 flyktingar om året, nu är det dubbelt så många.

Politikerna försöker i sitt enfald påverka resten av Europa att öppna gränserna som de gjort. Andra Europeiska länder skrattar åt Sveriges poltiker och deras barnliga naivitet och okunniga agerande.

Enligt den nya grundlagen så SKA alla flyktingar prioriteras, deras kulturella behov skyddas av den nya svenska grundlagen. Ett märkligt beslut av riksdagen att skydda andra nationaliteter i en grundlag. Alla riksdagspartier är därmed överens om att sätta svenskarnas behov lägre på prioritetslistan.

För första gången någonsin redovisas en kostnadspost av Billström. Han säger att en amnesti till de som dömts till utvisning kostar 4 miljarder kronor. Antalet som finns i Sverige illegalt är några tusen personer, om de kostar 4 miljarder kronor vad kostar då hundratusentals som fått uppehållstillstånd utan att vara flyktingar? 400 miljarder?

Varför är Billström oroad över en kostnad på 4 miljarder kronor men samtidigt inte oroad över en mångdubbelt större kostnad? Hur fungerar alliansens logik här?

Moderaterna kommer att hemlighålla alla viktiga svar vilket även de rödgröna gör.

Vi kommer aldrig få svar på de viktigaste frågorna. Några av dem är;

1. Varför importera flyktingar till vårt lilla land på andra sidan jordklotet när de kan skyddas till mycket lägre kostnad i sitt närområde?

2. Varför ska vi betala dem evig socialhjälp när de kommer hit?

3. Varför ska de få samma ekonomiska standard som svenskar som betalt världens högsta skatter hela livet?

4. Varför fortsätter ni ta in 100 000 personer om året när era egna statliga rapporter avslöjat att knappt någon av de som kommer till Sverige har verklig flyktingstatus?

5. Varför ska skattebetalarna belastas med kostanden för era personliga massinvandringsplaner som ingen svensk har accepterat?

6. Är inte fri massinvandring en utopisk dröm som aldrig kan fungera i verkligheten, som inte borde finnas med som ett politiskt program?

7. Era planer med massinvandring har inget med nationsbyggande att göra, det förbättrar ingenting i Sverige, det har ingenting med inhemsk politik att göra så varför är det er nya prioritet?

8. Vad kostar massinvandringen med tanke på att de som ska utvisas kostar 4 miljarder?

9 . Hur mycket ska vi betala för massinvadringen?

10. Hur många flyktingar ska vi ta emot per år och totalt?

11. Hur ska de som uppenbart inte är flyktingar men fått stanna här behandlas, ska vi betala för dem i all evighet, eller finns det en maxgräns i tid eller bortslösat kapital?

12. Om en ort är full med flyktingar, varför fylla upp alla andra orter, har ni ingen moralisk eller ekonomisk gräns alls?

13. Om ni klagar på de rödgröna som vill ge amnesti till det tusental som ska utvisas, varför har ni själva inte utvisat dem? Har ni inte i realiteten gett dem amnesti eftersom ni struntar i att utvisa någon förutom ett par dussin personer om året?

14. Hur många år tar det attt utvisa de som redan dömts till utvisning med dagens obefintliga utvisningstakt?

15. Har invandrares höga brottslighet gjort att ni anspassat er politik på något sätt eller struntar ni helt i det?

16. Varför vill ni inte ens utvisa döma kriminella invandrare, hur hjälper det Sverige att ha kvar de kriminella här?

17. Varför har ni prioriterat en större massinvandring av utomeuropeisk arbetskraft nu när vi har hög arbetslöshet?

18. Ska arbetslösa arbetskraftsinvandrare stanna i Sverige, eller vill ni dra in arbetstillståndet för dem när de inte behövs?

19. Varför vill ni inte svara på några av de ovanstående frågorna?

20. Har inte skattebetalarna rätt att få reda på er politik, om ni nu har någon?

21. Till SvD, varför tog SVD bort samtliga kommentare till artikeln? Inom några minuter stoppades alla kommentarer i uppenbar panik. Invadringspolitik är uppenbarligen den känsligaste och mest tabubelagda frågan i vår nutidshistoria. svd dn svd dn dn

6 comments:

 1. Mycket bra frågeställningar, jag ska genast skicka iväg mail till de blåa partierna!

  ReplyDelete
 2. 3 kommentarer hann det bli på SvD innan de stängde av kommentarer och raderade inläggen. Tragiskt. Vad hemskt det vore om invandringen diskuterades.

  ReplyDelete
 3. Sven, säj till om någon svarar, det vore en unik händelse.

  ReplyDelete
 4. Mycket bra frågor och som skattebetalare har jag rätt att få svaren, eller hur?

  /FreeBird

  ReplyDelete
 5. självklara frågor, som vi tyvärr inte kommer att få svar på - det enda som händer är att de mal på om SD's påstådda naziströtter...

  ReplyDelete
 6. Stort tack för denna utmärkta text, samt övriga träffsäkra alster också! Nu lägger jag till denna blogg i blogglistan på min blogg, för dessa texter måste få komma fler till del!

  ReplyDelete