Wednesday, July 28, 2010

Turistmålet som betalar resenärerna.

Flera flygbolag har reguljärtrafik till Sverige från många arabländer som Libanon, Syrien, Irak mfl.

Så varför är Sverige ett så populärt resmål för de arabiska och afrikanska turisterna?

Hundratusentals araber och afrikaner har hamnat i Sverige pga av vår generösa flyktingpolitik. Sverige är det land som betalar flyktingar bäst, vi leder utbetalningsligan. Eftersom vi till skillnad mot andra länder betalar flyktingar när de kommer hit så fortsätter flyktingströmmen i en aldrig sinande ström.

De kloka flyktingarna sparar sina pengar och tar med sig stora belopp till hemlandet för framtida investeringar, därför är flygtrafiken mellan Sverige och arabvärlden intensiv.

Därför fastnar ibland tusentals flyktingar på flyplaster runtom i världen när de tar en semestertrip till hemlandet. Flygbolaget Flyhome, (flyg hem) som specialiserat sig på "etniska" resenärer, flyger hem flyktingar från Sverige till arabvärlden. Bolaget gick i konkurs så flera hundra turister/flyktingar/resande blev fast i hemlandet och kan inte återvända till det attraktiva turistmålet Sverige.

83 % av sds läsarna är glada över att nyheten att araberna har blivit standsatta i hemlandet. Hur ska man tolka det?

Flyhome tar 265 dollar för en enkelresa mellan Göteborg och Erbil, Irak eller Beirut, Libanon, men vi vet inte vilken riktning som är mest populär, till eller från Sverige? svd dn gp sds ab

1 comment:

  1. Flyhome ;) Hade kunnat vara ett namn på Migrationsverkets chartrade flyg för avvisningar :P

    ReplyDelete