Wednesday, July 7, 2010

Partiernas bråk om störst massinvandring, "vi är bättre".

Riksdagspartierna slåss om vem som lyckas ta in flest flyktingar till Sverige som om de får en bonus om man slår varandras rekord.

De pratar inte om invandring, asylpolitik eller andra viktiga ämnen, de bara pratar om vem som ökar antalet snabbast oavsett vilka det är som kommer hit.

De flesta som ankommer till Sverige är varken flyktingar, arbetskraft eller anpassingsbara till europeisk kutur. De flesta är eviga socialfall som kräver en stor del av vår välfärd vilket svenskarna tröttnat på att ta hit, förvara och döma i domstolar.

Nu när alla tröttnat på den misslyckade och farliga massinvadringen varför fortsätter alla riksdagdspartier försöka överträffa varann med en större massinvandring?

Ingen av dem har lyckats förklara sig, de kan inte förklara varför de vill ha fler trots att Sverige fyllts upp till bredden med mest icke-flyktingar, kriminella och eviga socialfall.

Den obesvarade frågan varför, kommer aldrig att besvaras.

Det återstår därför bara att välja rätt, välj bort korkade amatörer i politiken som svamlar, stoppar våra frågor på sina hemsidor, inte vågar ta debatt och vägrar förklara sina beslut. Välj bort de som förstör Sverige och sikta på en ny början. svd svd

3 comments:

 1. Stening - snart i en stad nära dig.

  ReplyDelete
 2. Men med öppna gränser, som väl är ok i sig om man betalar för sig själv och man screeenar brottslingar och fundamentalister bättre än idag.
  Ja då måste alla social service i sverige betalas direkt av den enskilde, skatterna sänkas till 10% och inga bidrag alls utges innan man bott i 10ÅR.
  Annars faller ju systemet helt ihop på några få år.
  Redan idag med den mängd vi tar in 1000000 om året, så syns det tydligt att socialbidrag och annat ökat på bekostnad av åldrngsvård och annat etc. Och bidragen till icke arbetande invandrare tar över halva budgetarna.

  ReplyDelete
 3. "Ingen av dem har lyckats förklara sig, de kan inte förklara varför de vill ha fler trots att Sverige fyllts upp till bredden med mest icke-flyktingar, kriminella och eviga socialfall.

  Den obesvarade frågan varför, kommer aldrig att besvaras."

  Kanske jag kan förklara: För att behålla makten eller helst få större makt.

  Vänstern: De vill byta ut svenska folket med mindre intelligenta invandrare, som i större utsträckning är svenskarna låter sig luras av politikernas dåliga argumenter och populistiska retorik. Rösta inte på dem.

  Mitten: Har vridits åt vänster. Rösta inte på dem.

  Den så kallade högern:

  Att man får ett kraftigt överskott på arbetskraft så det går bra att dumpa lönerna och försämra andra förhållanden för arbetstagarna, torde inte precis vara någon nackdel! Rösta inte på dem.

  Därför: Rösta på extremhögern. Åtminstone SD, hellre ND och helst SvP. De är de enda som har vilja att arbeta för Sverige och svenskarnas livsvillkor, ja - deras fortsatta existens.

  ReplyDelete