Thursday, July 15, 2010

Provocerande muslimer med hemlig finansiering förnedrar offren..

Nära 3000 människor massmördades den 11 september 2001 av radikala muslimer.

Offrens stoft speds i ett dammmoln över halva manhattan med resterna av world trade center.

Som en symbolisk hyllning till massmordet vill muslimer, på tioårsdagen av det mest groteska massmordet i världshistoren den 11 september 2011 öppna en moske bara några steg ifrån mordplatsen ground zero.

Muslimernas val av plats för sin moske är den mest provokativa plats de kan hitta och deras val av invigningsdatum är ännu mer provokativt.

Muslimerna vill alltså fira tioårsjubileum med ett monument som hyllar religionen som motiverade de primitiva massmördarna. Muslimerna vill fira katastrofen med att inviga sin moske på tioårsdagen vilket är samma dag som staden New York planerar att inviga sitt eget minnesmärke över 9-11, några steg därifrån.

Det är en grotstesk provokation som bara riktar mer misstankar mot dem. Cordova har inte avslöjat var de fått pengarna till bygget ifrån. Det brukar oftast vara ojerika arabstater som finansierar radikala moskeer runtom i världen. De får sin miljarder från oss, våra bensinpengar går för det mesta till de arabstater som vill förnedra och islamisera väst.

Först radikaliseras alla muslimer i moskeerna, deras skolor utbildar och hjärntvättar unga till att följa koranen viket är en bok som lär ut hat och intalar muslimerna att de är en högre stående "ras" eller folkgrupp och alla ickemuslimer är värdelösa människor, lägre stående varelser som måste betala en speciell extra skatt om de vill leva i ett muslimskt samhälle.

Den enda funktion moskeer och koranskolor fyller är att lära ut hat och förnedrande betende mot ickemuslimer, djur och kvinnor. Ledande muslimer har sällan lyckats föra en dialog om anpassning och integrering till den västliga kulturen. Deras åsikter är oftare än inte radikala och ger stöd till jihad eller jihadister.

Det finns ingen anledning att tro att de oljerika arabstaterna som finansierar de flesta koranskolor och moskeer i väst har en mindre radikal världssyn än den som präglar deras eget land, där kvinnor piskas om de klär sig fel, de kan stenas till död om de våldtagits eller varit otrogen plus tusen andra primitiva kulturdrag som härstammar från 600-talets arabvärld.

Frågan är varför man ska tillåta moskeer och koranskolor i väst, det finns faktiskt ingen anledning att göra det. Muslimer som inte vill anpassa sig till demokrati och respekt för andra bör inte bo i väst. De är oftast orsaken till radikaliseringen bland muslimer. Därför kan muslimer be i sina hem men inte i offentligt sponsrade byggnader som blir symboler för hat och hot mot alla ickemuslimer, dvs alla "otrogna" som muslimerna kallar oss.

No comments:

Post a Comment