Monday, July 12, 2010

Sensationellt erkännande av Reinfeldt att SD har rätt.


Alliansregeringen har tagit in 400 000 asylsökande under 4 år, av de 400 000 var ungefär 47 % anknytningsfall till tidigare asylfall. De tar altså in fler anknytingsfall än flyktingar.

Tidigare så skickade regeringen dessutom ut Tobias Billström, migrationsministern som sändebud till andra världsdelar med budskapet att "Sverige behöver fler människor från u-länderna".

Nu erkänner Fredrik Reinfeldt i en intervju i Finland att Sverige tagit emot för många invandrare.

Han säger att Sverige har mycket att lära från Finland (som tog emot 1 % av det antalet som Sverige tog emot).

Han riktar skarp kritik mot den egna politiken och säger att Sverige tar emot fler än USA och EU tillsammans.

Notera att Sverige har 9 miljoner invånare jämfört med USA och EU som tillsammans har över 800 miljoner invånare.

Fredrik Reinfeldt ljuger om sin egen förträfflighet när han skyller den misslyckade massinvandringen på föregående regeringar. Visst har sosseregeringarna tagit in kanske 2 miljoner flyktingar, anknytningsfall mfl. men hans egen regering fördubblade massinvandringstakten från genomsnittligt 50 000 till 100 000 årligen. De flesta har aldrig haft flyktingstatus enligt statens egna rapporter. De flesta kan inte försörja sig eller anpassa sig till europeisk kultur. Politikerna säger att vi har råd att försörja dem i all evighet utan att redovisa kostnaderna.

Det är märkligt att Reinfeldt erkänner sin fatala politik bara 2 månder innan ett val även om han bara gör det i utlandet. Risken finns ju att väljarna får reda på det och föredrar partiet som alltid sagt det Reinfeldt nu erkänner, att deras politik är fatalt misslyckad och har förstört Sverige.

Ett tidigare tecken på att Reinfeldt insett att deras politik har förstört Sverige är att han erkände att han inte kan vinna en debatt mot Sverigedemokraterna. Det är ju ett erkännade att SD har rätt och oavsett vad en moderat säger så finns det inga vinnande argument i den debatten menar han själv.

Slutsatsen är därför att moderaterna erkänner att de har fört en misslyckad politik, Men av okänd anledning gör de ingenting för att ändra sin politik. Man kan bara spekulera i om det beror på inkompetens, handlingsförlamning eller kanske på att de tror sig vinna väljare på att bibehålla världens största massinvandring.

Har Reinfeldt blivit SDare nu eftersom han tycker Finland som tog accepterade 1300 asylfall, 2008 har en bättre politik. SD säger samma sak om Finland, de har en stor men mer ansvarsfull invandringspolitik.

Om Sverige tog in 1300 asylfall om året som Finland i stället för de 100 000 som Moderaterna har tagit in varje år så skulle det bli en minskning med nära 99 %.

Om SD och Reinfeldt är överens, varför är det bara SD som öppet vågar säga det inom våra gränser? Varför fortsätter Moderaterna driva en politik som är motsaten till Sveriges intresse som de bevisligen inser om man ska tro Reinfeldt? Varför fortsätter Modererna förstöra Sverige och skyller på föregående regeringar?

I svensk media har man ännu inte frågat M ledaren varför han har dubbla budskap.

Jimmie Åkesson protesterar mot statliga moderatstyrda SVT som inte tillåter SDs medverkan i valdebatter och säljer sin TV. All borde göra detsamma tills svensk media tar upp samma saker som alla grannländer tar upp, den tabubelagda och motsägelsefulla invandringspolitiken. Väljarna värderar säkert Moderaterna brist på ärligt uppsåt när moderaternas farligaste konkurrent förbjuds och smutskastas i moderatstyrda SVT. Reinfeldt din fegis, tänk om, förbjud inte yttrandefriheten i vårt, folkets TV bolag som du kontrollerar. Yttrandefrihet är inte bara till för dina partivänner, SVT kan stoppa eller tillåta demokrati, vad ska du göra? svt fria tider svt svd ab ab svd dn ab exp

Läs en svensk journalists observationer under signaturen Julius Cesar.

9 comments:

 1. Alliansen har INTE tagit in fyrahundratusen flyktingar på fyra år. Förra året kom 100,000 människor till Sverige, och 40,000 utvandrade. Av dessa 100,000 var 20,000 svenskar som flyttade tillbaka hem - många svenskar åker utomlands några år och kommer sedan tillbaka. Ytterligare 20,000 var icke-svenskar som fått jobb här - ofta från våra grannländer. De som faktiskt var asylsökande och fick asyl var 15,000. Det är lite skillnad det. Kolla migrationsinfo.se får du se.

  ReplyDelete
 2. Det handlar om nära 100 000 uppehållstillstånd varje år, återvändande svenskar behöver inte uppehållstillstånd, de ingår inte i siffran. Däremot ingår återvändande invandrare som ibland kallas svenskar i olika statistiska rapporter, tex pga av de är barn till invandrare.

  Bli inte förvirrad av stora siffror, av de 100 000 ingår 47 % som är anknytningsfall, dvs inga svenskar i den grupoen. Allt finnas att hämta i offentlig statistik, trots att en del är väl dold. Din privat ihoptotade infosida från centern behövs inte eftersom offentliga siffror finns hos scb och migrationsverket mfl.

  Har du ingen åsikt om de ofantliga siffrorna även om man nu skulle dra bort svenskar? Det är märkligt att ett antal motsvarande en medelstor stad invandrar varje år men vissa personer bryr sig inte om proportionerna, ofattbart, men de betalar väl inte för det.

  Vår enorma utvandring borde skrämma varje demograf. Även om man tar bort de som är invandrare som utvandrar så är antalet svenska skattebetalare som utvandrar en stor påfrestning på ekonomin som riskerar vår framtida försörjning. Ingen poltiker har tagit upp det som ett problem. Åsa-nisse politiker kan väl inte ens räkna den plusposten som försvinner eller den ännu större minusposten som importeras och okar varje år. Summan lyder katrastrof oavsett hur mycket du vill trimma sifrorna.

  ReplyDelete
 3. hopfull sen 98 ny bliven svene o moderatJuly 13, 2010 at 9:34 PM

  va fan är deta gratis reklam fö sverige demokratens propaganda och tack vare borglit regerenig på 90 talet en del av oss flyde från ex jugoslavien hade fått asyl och efter valet 96 sckide sosar masor folkt till slakt i kosovo och jag hoppas att toblerone mona kommer inte viner och tack och hoppas nästa alieansen mandat handla om att sverige skall vara öpet för de ny snart nya medlemar av eu kroatien och balkan länderna o turkiet

  ReplyDelete
 4. Här finns siffrorna från SCB från 2009: http://www.scb.se/statistik/_publikationer/BE0101_2009A01_BR_10_BE0110TAB.pdf

  Det handlar alltså inte om 100 000 uppehållstillstånd varje år, utan om totalt ca 100 000 invandrare år 2009.

  Nettoinvandringen från Afrika, Mellanöstern plus Afghanistan var ca 26 000.

  Min kommentar till den "ofantliga" siffran: Om man räknar att alla dessa invandrare är fem per familj (vilket såklart inte stämmer då många kommer ensamma, men iaf) så blir det alltså en invandring från dessa länder på ca 18 familjer per kommun i Sverige. En siffra som jag personligen inte tycker känns särskilt ofantlig. Tyvärr hamnar ju många dock i samma kommun, vilket är ett problem.

  ReplyDelete
 5. Angående utvandringen:

  Nettoutvandringen av svenskfödda år 2009 var 2747. Däremot nettoinvandrade totalt 17 324 som är födda i övriga norden, EU eller Nordamerika. Ett rimligt antagande är väl att dessa invandrare främst inte kommer hit och lever på bidrag, utan för att arbeta och betala skatt.

  Så med tanke på "skattebetalare" borde väl utvandringen ur Sverige inte vara något direkt problem.

  ReplyDelete
 6. Var så god Reinfeldt och återställ Sverige till det Sverige var innan ni i alliansen tog över och det gäller i första hand massinvandringen/islamiseringen.
  Alla utan asylskäl och giltiga i-d handlingar skall utvisas härifrån.
  Sjukförsäkringen/utförsäljning av våra gemensamma tillgångar.
  Hur man kan bli omvald och driva en sådan sjuk sk.politik säger allt om det egotrippade Sverige.

  ReplyDelete
 7. Nä, skicka inte ut folk av princip, annat än principen att de som är klart olämpliga inte ska vistas här. Finns nog massor med "lämpliga" personer utan id-handlingar som skulle kunna bidra till landet på ett positivt sätt till liten kostnad. Dock måste man införa psykologtest m.m., kanske t.o.m. lögndetektor - hur reagerar de på vissa påståenden som hänger ihop med lagar och yttrandefrihet i Sverige osv.? Klarar man det testet, så kanske man kan kosta sig på att investera i dessa personer. Och framför allt, låt bli att skicka ut dem som redan på kort tid visat sig flitiga och börjat arbeta!

  ReplyDelete
 8. fel det blev... "kosta på sig" heter det väl?

  ReplyDelete
 9. Sluta med de skitnödiga kommentarerna.

  Se efter vad som behöver göras istället i ett objektivt ljus. Var ideerna kommer ifrån är mindre viktigt. Det behöver inte vara rasistiskt för att det kommer från en Sverigedemokrat. Minns var Centerpartiet har sina rötter (20 och 30-tal). Att alla har mer eller mindre bagage skall inte hindra nutiden från att kunna arbeta fram en vettig väg framåt.

  De som inte minns sin historia är dömd att upprepa denna.

  ReplyDelete