Wednesday, July 14, 2010

Staten granskar statlig media, tycker den är förträfflig.

Helt förutsägbart tycker den statliga granskningsnämnden som enbart är till för att ge legitimitet åt statlig media att staten sköter sitt media- och propagandaorgan alldeles utmärkt.

Den utländska beteckningen public service antyder att man ger allmäheten en tjänst som de vill ha. Men det är de politiska partier som vill ha media eftersom de får kontroll över opinionsbildningen, de vill ha kontroll över media. Oavsett vilka det är som styr ska politiker inte ha makt över media.

Politiker ska granskas av media inte ha fullständig kontoll över den.

(Kallas det bara kommunism när kommunister styr all media? Vad kallas det när moderater styr all media?)

Under moderatstyrd statlig media skapades Halal-TV som syftade till att skapa förståelse för islam, religionen som bl.a. kräver att stenåldersmetoder används för att mörda otrogna. Halal-TV skapas efter att en av programledarna sade att "otrogna svenskar ska stenas till döds".

Man vill skapa "tolerans" för deras kulturella sedvänjor, stening mm. I ett privat media bolag skulle sånt dynga inte få sändas, inga programledare med primitiva mordmetoder i tankarna skulle få ett välbetalt jobb i privat media. Därför måste politikernas makt över media försvinna.

All statlig media måste bort om vi ska få tillbaks normala program skapade av normala människor inte inte vill såga huvet av oss. Numera tillåts inga debatter om viktiga ämnen. Bara radikaler styr all politisk debatt och tillåter bara att banala ämnen tas upp, mediokra politiker och kommentatorer är de enda som får komma till tals. De stoppar alltid minska försök till debatt, när "fel" ord yttras så skriker en argsint medelmåtta "stopp vi pratar inte om det nu".

All statlig media måste förbjudas om vi ska återfå lite yttrandefrihet och roligare program i Sverige.

"Politikerna sluter upp bakom SVT mer än någonsin", kan det beor på att SVT inte granskar politikerna, SVT granskar och förnedrar all opposition till politikerna.

Moderaternas högsta prioritet numera är muslimer, därför inledde de sin toleranskampanj med Halal-TV, ett vansinnesbeslut. Dessutom förklarade Reinfeldt att halalslakt är helt acceptabelt vilket jordbruksministern senare tvingades rätta till med att förklara att djurplågeri är förbjudet i Sverige, bakläxa för Halal-Fredrik.

Tidigare när inga klartänkta personer fick komma till tals, innan fri media kanske det gick att lura allmänheten med en "granskningsnämnd". Med fri media kan nu allmänheten komma till tals och säga det självklara.

Staten ska inte granska sig själv, ingen blir lurad eller hjälpt av en navelskådande nämnd som uppfanns bara för att lura allmänheten. Och politiker ska inte styra media. Under moderatstyrd media stoppar de inför valet konkurrerande mindre partier i debatterna, det är varken demokrati eller yttrandefrihet.

Radikaler har alltid kontrollerat media, nu är det dags att stoppa staten som huvudoperator i media. Medias huvudsyfte borde vara att granska staten, politikerna och beslutsfattarna. Men nu är medias huvudsyfte det motsatta, att smutskasta privatpersoner och partier som försöker granska politiker och makthavarna.

Det första uppdraget i fri media borde vara att fråga politikerna varför de vill ha kontroll över all media och varför de vill att vi ska hjärntvättas med toleranskampanjer för att tolerera livfarliga primitiva kulturerer som islam. Har inte politikerna viktigare uppdrag, som tex förbättra Sverige? Vem väljer ett parti som vill ha kvar statlig media? Just på grund av statlig kontroll får inte ens frågan ställas till partierna.

De vikande tittarsiffrorna i statlig media beror på att det finns bättre alternativ. Hjälp till att stoppa mediakontrollen, sälj TVn och sluta betala avgiften. Stoppa statlig media kampanjen. svd dn ab svt svt svt

2 comments:

 1. Jag är fullständigt enig med dig i din syn på mediamonopolet. Media styrs av vänstern och övriga etablissemanget. Se bara på hur svensk media hanterar frågan om Israel. Vänsterradikaler, såväl som andra antidemokrater gör gemensam sak med muslimer och ställer till med olagliga och våldsamma antisemistiska "demonstrationer" - allt medan media hejar på. De båtar som försöker tränga in på av Israel kontrollerat vatten, laddat med leveranser till terroristorganisationen Hamas på Gazaremsan, kallas i media för "fredsbåtar"... Det är fullständigt absurt!

  Importen av muslimer till Sverige är ett maktmedel för vänstern, då dessa därmed importerar röster. Det borgerliga etablissemanget är i sin tur så förblindat av rädsla att de inte ser sakens rätta natur.

  Jag har skrivit sanningen om halal-slakt och import av halalkött i korta ordalag på min blogg:

  http://inmanumedic.blogspot.com/2010/07/halal-slakt.html

  Det är mycket viktigt att inse att halal-slakt är djurplågeri och att detta djurplågeri, trots att det per se är förbjudet i Sverige, understöds av det svenska samhället!

  ReplyDelete
 2. Svt spelar hasard med sitt, i alla fall hittills, mycket goda förtroende. Jag blir både ledsen och arg och känner mig faktiskt lurad, när "min" publicservice beter sig så här. Om Svt:s beslut är i överensstämmande med sändningstillståndet bör antingen beslutet eller TV-licensen omprövas. Om Svt är en megafon för Riksdagen bör Svt även finansieras av Riksdagen.
  Svt bör beakta att höstens val handlar om den KOMMANDE mandatperioden!

  ReplyDelete