Thursday, July 29, 2010

Vilken stjärnglans? En helt okänd kandidat utan erfarenhet är inte en stjärna.

Obama var en helt okänd kandidat utan erfarenhet innan han valdes till president, ett märkligt spektakel. I media kallades han stjärna, men han var aldrig det. Media hypade honom, nu är hans administration ett fallade lik, det på rekordtid.

Varje nytt förslag han har saknar stöd bland de flesta, trots det fortsätter han och demokraterna att pressa igenom förslagen. De gör det utan minsta vilja att samarbeta och kompromissa med republikanerna, de har ju majoritet, men man brukar söka stöd för viktiga förslag. Därför har senaten ett rekordlågt stöd med bara 11 % av väljarna.

De som tvekade i det längsta att kalla Obama för "socialist" har nu övertygats om att han är en marxist. De få som stöder honom håller nog med om det, de stöder nog inte allt han gör, men den lilla gruppen är snart borta. Demokraterna vet att nästa val kommer att gå åt skogen och Obama blir aldrig återvald därför kämpar de intensivt för att få igen de mest radikala förslagen nu innan de förlorar majoriteten i senaten i höst.

Medias ensidighet blir klarar för varje dag. I helgen så hade vänsterradikalerna konferens i Las Vegas. Det var mest vänsterbloggare, fackföreningar, revolutionärer och Obamas stödmedia som möttes där. Netroots Nations huvudtalare var Van Jones, Obamas specialutnämnde administratör för Gröna Jobb. Han avslöjades som kommunist och avgick snabbt, men han behöll viktiga positioner inom Obama gruppen.

En annan huvudtalare var en av MSNBCs reportrar Ed Schultz. Han sade bla att han hade jobbat häcken av sig för att få Obama vald, (jo, vi märker att MSNBC är ett propagandaorgan på heltid för Obama) och han sade attt han jobbade häcken av sig för att få stöd för Obamas olika program inklusive sjukvårdsreformen. Andra reportrar fanns på plats från NBC som reportrar istället för stödtrupper. En aning komiskt med tanke på att medias totala förakt för saklighet har avslöjats.

Trots att nästan all media stöder Obama oasvett vad han gör så har hans stöd sjunkit till rekordlåg nivå.

Det beror ju på hur amatörmässig han är. Allt verkar bli fel och motsatsens till vad folk vill ha och behöver. Nu behövs jobb men $1000 miljarder program gav knappt några jobb.

Just nu behövs inget raskrig, men när hans nytillsatte USDA administratör avslöjades som rasist när hon erkände att hon diskriminerat vita personer i yngre dagar så fick hon sparken direkt. Någon dag efter att hon fått sparken så tvingades USDA chefen be henne om ursäkt och återanställa henne efter att hela skandalen belysts i alla media. Att hon fick sprken var ju rätt eftersom man inte kan ha en rasist som diskriminerar kunderna vilket hon erkände att hon gjort.

Man kan bara föreställa sig kaoset i Vita Huset som måste ha föregått hennes återanställning. Det är inte svårt att lista ut vem som vill vad där. Obama måste ha velat ha tillbaka henne troligen efter påtryckningar från radikala svarta rasistgrupper medan de klokare i Vita Huset måste ha gett rådet att ge henne sparken. Men nu har rasisten erbjudits ett jobb på USDA och hela folket ser amatörerna jobba.
Ras-relationerna förstörs mer för varje ny skandal, det har varit många som skakat Vita Huset. Ölfesten när han fördomsfullt sade att polisen hade agerat klumpigt blev försmaken på Obamas rasfördomar.

Imorgon sänds hans lättsamma skvallerträff i TV programmet "the View", där han säger att hans bästa dagar den här månaden var promenaderna på semestern. Alla säger att en president inte ska vara med i fjantiga skvallerprogram i TV, det sänker statusen på presidentskapet. Om en president bara har promenader som upplyftande aktivitet så borde han byta jobb.

Obama har på 18 månader lyckas slösa bort mer pengar än alla andra presidenter sammanlagt utan att det gett några jobb eller en blip i ekonomin ens. De tusen miljarder dollarna måste betalas med lånade pengar. Torts det misslyckandet fortsätter de med en mängd "småpaket" på $50 miljarder osv även de utan täckning.

Frågan är hur länge man ska kalla det okunnigt och när man måste kalla det avsiktligt sabotage mot landets ekonomi? Gränsen har passerats, ingen tror på den okunnige marxisten Obama, och demokraterna har ännu lägre stöd trots medias försök att hålla liv i det fallande liket. dn

1 comment:

  1. Obama är olaglig som USA:s president; hela den politiska eliten vet om det men låter det vara eller ljuger om det för att dölja faktum. Traditionell massmedia är djupt insyltade och ljuger eller undanhåller sanningen. DN som länkade till denna blogg är på fallrepet, men vem är förvånad; det går inte att ljuga hur länge som helst utan att det får allvarliga konsekvenser.

    ReplyDelete