Sunday, July 11, 2010

Vardagliga nyheter världen runt.


I Europa:

Tillfälligt stopp i tågtrafiken.

Lokala hagelstormar.


I den muslimska världen:

Tillfälligt stopp för stening av kvinnor.

Granater regnade ner i bostadsområde.

Varför är kulturer så olika? Beror det på böckerna de studerar, koranen?

Vilken kultur borde anpassas till moderna tider? Svaret är inte självklart för våra politiker. Flera partier har numera islamister på valbar plats på riksdagslistan, läs om Moderaternas snart blivande riksdagsman, en islamist. När och om väjarna accepterar Moderaterna nya planer så nöjer de sig nog inte "bara" med halalslakt, halal-TV och fler moskeer, det blir säkert en mer intensiv islamisering av gamla svedala.

De flesta politiker vill att vi anpassar oss till den nyinvandrade muslimska kulturen, flera politiker anser vår kultur vara primitiv, Reinfeldt och Sahlin har sagt det. Håller du med om det, isåfall varför? svd dn dn dn svd exp ab

5 comments:

 1. Din moder skäms arslet av sig för att hon födde en sådan DUM, HJÄRNTVÄTTAD,RESPEKTLÖS,HORUNGE,SMUTSIG OCH OVÄRDIG ATT KALLAS FÖR MÄNNISKA som du!

  ReplyDelete
 2. Det var ett svagt argument Muhammed, du ordbajsande bevisar min teori.

  ReplyDelete
 3. Det heter dhimmi och kafir på ditt språk, mohammed, eller hur?

  ReplyDelete
 4. Jisses. Den svadan säger mer än hela ditt blogginlägg! Däremot tror jag att det lönar sig i längden med ett korrekt bemötande även av elaka och lågsinta kommentarer.

  Pappan

  ReplyDelete
 5. Smäll av bomben(muhamedteckningen) alla muslimer bär med sig i sina roliga hattar - vips så är 1,5 miljarder problem ur världen.

  ReplyDelete