Thursday, July 22, 2010

En snigel mot ett jetplan.

Vem vinner?

Brottsligheten ökar snabbare än vi hinner föra statstik. Allt brottsförebyggande som tänktes fram i förra veckan har blivit omodernt den här veckan.

Regeringens planer och ideer går så långsamt och är så otillräckliga att det är i ett pinsamt lidande man åser deras tröghet.

Ask öppnar för kameror, lite sent minst sagt. Lagen är inte tillräckligt modern och uppdaterad säger Ask, ja men ändra på det då , idag, nu, fatta ett beslut. Nej, knappast, det blir nog som vanligt, Man tar upp frågan i valkampanjen och låtsas vara hårdkokt brottsförebyggare men man klarar bara att skicka ut rosa kuvert till misstänkta som genast byter adress. Sedan tillsätts en fem års utredning, då har det svenska styret redan avlösts av 10 olika etniska grupperingar som var och en genomfört var sin statskupp. Medan moderaterna festade planerade de nya sin framtid. dn svd

2 comments:

  1. Kameror installeras i alla hem, undantaget nysvenskarnas och eliterna själva för det vore ju integritetskrängkande. Men vi lär nog få stå ut med det.

    ReplyDelete
  2. Kamera i alla "statens-rum-å-hörn" där jag kan bli slagen kränkt mm av nitiska poliser/vakter eller andra. Besöket måste registreas och jag måste få min kopia. Övervaka för rättvisans skull. Ömsesidig övervakning Ja visst!Gillar DOM det?

    ReplyDelete