Wednesday, July 21, 2010

Musiker får lindrig dom och får betalt av domstolen.

Den märkliga domen mot Papa Dee, ringa misshandel efter att ha varit nära att slå ihjäl sin fru Andrea är ett stort frågetecken.

Ett ännu större frågetecken är hur domstolen i samband med domen kan kanalisera över en stor summa pengar till misshandlaren. Om någon ska få betalt för våld så är det väl offret som ska få skadestånd, inte den skyldige farliga brottslingen?

Papa Dee fick 13.792 kronor för förlorad inkomst och 25.000 kronor för "lidande". Det måste vara ett hemska lidande att misslyckas mörda frun. Tänk hur knogarna blöder och värker och hammaren gick sönder, och allt blod i trapphuset och i lägenheten. Det måste ju skattebetalarna ersätta, eller vad?

Läs mer om Papa Dee's tragiska bakgrund. Han pappa som kom från Ghana försvann när han var liten.

Man kanske kan kalla inkompetenta myndighetsutövare, åsanisse, byfåne, eller annat men byfånar skulle förnedras om de skulle jämföras med denna domstolspersonal som gett brottslingen betalt för mordförsöket.

Det måsta vara en inspiration till kriminella, "begå fler brott och hoppas ni hamnar inför den här domstolen, ni får betalt om ni döms."

Sverige är fantastiskt för alla utom för hederliga skattebetalare.

Valkampanjen fortsätter där inga debatter eller tal förekommer om våra viktigaste frågor som tex den grova brottsligenten. Vårt EU rekord i våldsbrott är det ingen som bryr sig om, eller rättare sagt, brottslingar belönas av våra politiskt tillsatta domstolar.

Domen bevisar att samtliga makthavare, från domstolar till riksdagsmän är totalt 100 % inkompetenta och måste ersättas om det ska bli någon slags bättring i Sverige. dn ab ab exp

2 comments:

  1. ..och du var naturligtvis där, så att du så bergsäkert kan uttala dig om händelseförloppet.

    ReplyDelete
  2. Med tanke på allt blod, hela trappan, väggarna och golvet fullt av blod, vad tror du, näsblod?

    ReplyDelete